Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire izgat titeket, ha a párotok letépi rólatok az amúgyis selejtezésre szánt ruhátokat előjáték, szex előtt vagy szex közben?
Mennyire indít ez be titeket?
Volt már ilyen? Ha igen, akkor milyen érzés volt? Ha nem volt még, akkor szeretnétek ilyet?
Ha már felhoztátok ezt a párotoknak, akkor mit szólt hozzá?
(Tényleg csak selejtezésre szánt ruhákról van szó, amik úgyis mentek volna a kukába, mielőtt itt valaki pazarlásról kezd el papolni)
Velem meg ilyen nem tortent. Max direkt olyan gombos inggel, amit lehet szetpattintani.
De lenne par felaldozhato rubadarabom amitol egy heveskedo holgy kedveert megvalnek. 🙂
Rólam volt, hogy letépte a bugyit, annyira kívánt, de az is előfordult, hogy elővette a kését és levágta rólam a harisnyanadrágot és a bugyit. Huhhh
40N
14:
Igen, napi rutinként, vagy akár rendszeresen engem se izgatna. Ehhez megfelelő hangulat és érzelmi felfokozottság kell.
13as voltam
Ez nagyon idétlen lenne.
Egyszer egy idióta fickó tönkretette a farmeromon a siliccet, hú de szexi akart lenni. Végül egy tök jó farmert kidobtam mert rossz volt az emlék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!