Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Részegen szerelmet vallani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen szerelmet vallani majd kosarat kapni?

Figyelt kérdés
Túl sokat ittam tegnap este,céges bulin konkrétan munka tarsnomnek bevallottan hogy többet érzek iránta mint barátság mire azt mondta hogy a jelenlegi helyzetébe nem tud máshogy gondolni ram de ő is nagyon kedvel engem. ( a barátja külföldön ban már másfél éve). Mostantól mindennap együtt leszünk 12 órát egymás mellett. Szerintetek új munkát vagy új országot keressek ahol élhetek? Mennyire lesz ez így kellemetlen? Függetlenül attól hogy azt mondta ő is nagyon kedvel. Vagy tegyek úgy mintha semmi nem történt volna? Rá tudom fogni az alkoholra meg a drogra igazából de nem tudom mennyire jó megoldás.

2020. jún. 14. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A jó hír az hogy a kínosabb részen már túl vagy, ráadásul most hogy megtörtént legalább dolgozhatsz a következő lépésen. Ne bánkódj hogy részegen elmondtad, ha nem teszel így józanul talán meg sem történik. Beszélj vele,kérj elnézést hogy ittasan kissé lerohantad ezzel az egésszel, de azért ne amiért így érzel iránta. Hívd el valahova egy italra ezt meg/átbeszélni, tekintve hogy nem kerülhetitek ki egymást.
2020. jún. 14. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

Drogra??? Na látod barátom az tényleg nem jó megoldás... - mármint hogy drogozol.

Amúgy meg fapofa, pókerarc, ezért nem kell sem munkahelyet váltanod, országot meg pláne nem. Viselkedj természetesen mintha "meg sem történt" volna és kész. Ha nem nyomulsz rá akkor nem fogja őt sem zavarni. Ha szóba hozza akkor csak mosoly "bocsi, kicsit sokat ittam" és kész.

2020. jún. 14. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mea culpa 2-es, amiért félrenyomtam. Jó az okfejtésed.
2020. jún. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!