Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb távon ez nem egészség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb távon ez nem egészségtelen? (Durva téma)

Figyelt kérdés
A barátnőm nemrég bevallotta hogy orgazmusa szokott lenni a fájdalomtól. Nagyon nehezen beszélt erről mert félt hogy mit szólok. Szóval arra kért hogy mindenféle dolgokkal (öv, kábeldarab, lovaglópálca) csapkodjam a punciját és a popsilyukát. Én kicsit féltem tőle mert az emberben alapból benne van hogy nem akar fájdalmat okozni. De belementem. Az elején csak simán fáj neki, de kis idő múlva átvált a dolog. Aztán szinte minden csapás után 10-20 másodpercig remeg az egész teste. Ilyenkor már szinte vérvörös a puncija. Néha kicsit be is pisil. Aztán utána meg alig tud lábra állni. Van hogy a karomban viszem ki és beleteszem egy kád hideg vízbe. Jellemzően pénteken csináljuk, mert aztán egész hétvégén nem vesz alulra semmit mert olyan érzékeny hogy kényelmetlen neki. Én aggódok érte. Nem is izgat, de neki megteszem mert látom hogy élvezi. A kérdés az hogy hosszú távon lehet-e bármilyen baja. (Kemény tárgyat nem használunk) Egyébként a normál szexet is élvezi, csak erre is van igénye. Lehet ettől baja?
2020. jún. 14. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%
Fizikailag nem lesz baja, HA ésszel, megfelelő körültekintéssel alkalmazod az egyes technikákat. A fizikai technikák mellett viszont legalább ennyire fontos lenne a mentális oldala, úgymond a "lelkivilág" ápolása, akkor tudod kihozni belőle a maximumot, a vágyai által vezérelten elvezetni saját magához, a teljességhez.
2020. jún. 14. 13:01
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, h szakitani fog veled kesobb, hogy tenyleg egy dominansabb/szadista part valasszon. Mert neki az kell. Neked meg egy olyan lany aki nem ker ilyenre
2020. jún. 14. 13:03
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy emiatt szétválnánk.(persze a jövőt mi sem látjuk) Egyenlőre nem kell kompromisszumot kötnünk semmilyen téren. Amire vágyott, addig még mindig teljesült. És én sem érzem ezeket teljesíthetetlen dolognak. Inkább még ő félt hogy elhagyom-e emiatt. De az az igazság, hogy a kapcsolatunk fantasztikus. A szex is csodás. Most sem az volt a kérdés hogy én ezt szeretném nyújtani vagy nem, csak érdekelt a véleményetek, hogy nem-e lehet baj belőle.
2020. jún. 14. 13:42
 24/24 anonim ***** válasza:
94%
Szia, Ne aggódj, ennyitől nem lesz maradandó baja. Ezt én is élvezem + azt ha övvel jól elfenekelnek, de más sub dolgok nem érdekelnek. Szerencsés a párod, látszik hogy nagyon szereted. Arra figyelj, hogy ne érezze soha hogy ez szégyellni való, vagy rossz dolog. És mondj neki el te is egy titkos vágyat, akàr milyen apróság is, hogy ne érezze azt, hogy te vagy érte a kapcsolatban és ő nem képes teljesíteni a titkos vágyaid.
2020. jún. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!