Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb távon ez nem egészség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb távon ez nem egészségtelen? (Durva téma)

Figyelt kérdés
A barátnőm nemrég bevallotta hogy orgazmusa szokott lenni a fájdalomtól. Nagyon nehezen beszélt erről mert félt hogy mit szólok. Szóval arra kért hogy mindenféle dolgokkal (öv, kábeldarab, lovaglópálca) csapkodjam a punciját és a popsilyukát. Én kicsit féltem tőle mert az emberben alapból benne van hogy nem akar fájdalmat okozni. De belementem. Az elején csak simán fáj neki, de kis idő múlva átvált a dolog. Aztán szinte minden csapás után 10-20 másodpercig remeg az egész teste. Ilyenkor már szinte vérvörös a puncija. Néha kicsit be is pisil. Aztán utána meg alig tud lábra állni. Van hogy a karomban viszem ki és beleteszem egy kád hideg vízbe. Jellemzően pénteken csináljuk, mert aztán egész hétvégén nem vesz alulra semmit mert olyan érzékeny hogy kényelmetlen neki. Én aggódok érte. Nem is izgat, de neki megteszem mert látom hogy élvezi. A kérdés az hogy hosszú távon lehet-e bármilyen baja. (Kemény tárgyat nem használunk) Egyébként a normál szexet is élvezi, csak erre is van igénye. Lehet ettől baja?
2020. jún. 14. 09:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%
Engem egyszer vert tokon egy domina, de eletembe nem ereztem ilyen rossz erzest. Tudom, h kicsit off, de... Nem tudom mit lehet ezen elvezni
2020. jún. 14. 10:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Én sem élvezném. De ő igen. Még alapvetően is más a felépítése a szervezőknek. Én is meglepődtem. Még most , jópár alkalom után sem veszem könnyen rá magam. De mivel szeretem, megadok neki mindent amire vágyik.
2020. jún. 14. 10:53
 13/24 A kérdező kommentje:
*szerveinknek
2020. jún. 14. 10:54
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

12

Nem barátom, akit szeretsz, azt nem tudod bántani, ez így működik. Én elvinném orvoshoz, hátha tud rajta segíteni. De jobb, ha nem szeretsz bele ilyenbe, mert egy gyötrelem lehet nézni ahogy az élvezet hajszolása tönkre teszi magát fizikailag és mentálisan is.

2020. jún. 14. 10:58
 15/24 anonim ***** válasza:
*hajszolása közben
2020. jún. 14. 10:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, h mas. Gondolom a fajdalomerzet is mas emiatt azon a teruleten. Nekem se ugyan olyan, ha a kezem utik vagy esetleg egy kenyesebb testreszem. Neked nem okoz amugy inkabb nagyobb kart, h olyat kell tenned amire nehez ravenned magad?
2020. jún. 14. 10:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem okoz kárt. Bár tény, ez annyira nem az én világom. De szívesen megteszem egy kis aggódás mellett is. Azért nem arról van szó hogy acélbuzogánnyal verjem. Csak nekem ő az első barátnőm aki ezt szereti vagy bármi ilyesmit. Még azt sem igazán tudom hogy ez akkor most mennyire durva vagy sem. Lehet valaki durvább dolgokat élvez. Én nem szúrkálom tűkkel, meg nem verem véresre. Csak övvel, vagy más puhább anyaggal. Ami inkább csíp mint hogy zúzódást okozna. Azt ő sem akarná. Azt viszont tudom hogy ezt igen. Nagyon nehezen vette rá magát hogy elmondja, de mivel megtette, biztos vagyok benne hogy kell neki. Eléggé visszahúzódó, fiatal gyönyörű nő. Akire inkább mondaná bárki hogy cuki, minthogy micsoda szexi nő. Gondolom a visszafogottságra miatt is kb 1 évig tartott mire elárulta hogy ezt szeretné néha. És nem minden héten. Havi 1-2 alkalom.
2020. jún. 14. 11:11
 18/24 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Vegyetek inkább egy ilyet, csak a fájdalomreceptorokra hat, de fizikai behatást nem okoz.

2020. jún. 14. 12:00
 19/24 érdeklődő35 ***** válasza:
52%

Mi ilyet is használtunk

[link]

2020. jún. 14. 12:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Beszéltünk ilyen eszközökről. De neki így tetszik. Hogy én csinálom, és ahogy csinálom.
2020. jún. 14. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!