Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkínálnád-e a barátnőd/feleséged a barátodnak?
Figyelt kérdés
És szeretnéd-e nézni őket közben?2020. jún. 14. 09:11
31/44 anonim válasza:
Feleségként írom, hogy ha a férjem előállna ezzel a kérdéssel (bár tudom, hogy esze ágában sincs), a mondat végére biztos, hogy nem lenne többé farka. Nem azért mentem hozzá, hogy "odaadjon" másnak.
Rosszindulatú megjegyzések előtt tudatnám mindenkivel, hogy kielégítő a szexuális életünk, köszönjük.
33/44 anonim válasza:
Barátnak nem.De azt megnèznèm ahogy egy idegen f*szon ugrál.
34/44 anonim válasza:
baratnod? nem a baratnod ha tudod latni hogy massal dug.
35/44 anonim válasza:
Nem. Az én feleségem, nem osztozok rajta.
36/44 anonim válasza:
Mi egy buliból jöttünk haza a feleségemmel, és egy barátom felhvott, hogy nálunk aludhatna e , mert messze lakik, és hátsó szándéka volt, hogy megduja a nejem. Persze engem izgatott a dolog, és meg is dugtuk a párom mind a ketten!
38/44 anonim válasza:
Persze, mehet nyugodtan, csak utána ne jöjjön vissza 😂
40/44 anonim válasza:
Fel.
De előtte mindenképpen megkérdezem, hogy van-e kedve vele is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!