Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkínálnád-e a barátnőd/feleséged a barátodnak?
Nem és nem.
Az én barátnőm / feleségem, úgyhogy amíg ez a státusz él addig legálisan én dughatom csak
Bennem (sajnos?...) van némi cuckold iránti vágy, ami szerintem életem végéig elméleti síkon fog maradni.
Ellenben, ha meg is élném, egy dolog biztos: NEM ismerőssel, kiváltképp nem baráttal történne.
A feleséged tudja, hogy van ilyen vágyad?
ma 11:33
Áruld már el hogy mi az önzőség abban hogy nem dobom be a nőmet a közösbe...
Kérlek fejtsd ki. De ne találomra dobálozzál "szerinted" - szintű megállapításokkal hanem tényszerű állításokkal mutass rá arra hogy mekkora egy sz*rember vagyok mert nem úgy kezelem a nőmet mint aki közhaszon egy adott társaságban.
Ha erre nem vagy képes akkor gondolkozz el azon hogy mennyire kell sz*réletűnek lenni ahhoz hogy idáig süllyedj hogy itt gyken írogatsz ki hülye kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!