Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barinömmel bulizni mentúnk,nàlla aludtam,ittunk rendesen,nemtudom hogy történt ,ki kezdte,de hazaèrve elkezdtük simizni egymást,eggyüttvoltunk,nem értem,hisz mindketten a pasikhoz vonzodunk,sosevolt ilyen,azota nem beszèltünk,mi a vèlemènyetek?
Ez a kérdés amúgy a gyakran visszatérő férfi változat ellentetje, most nem az van hogy felizgultam egy f@szra, és szeretnék leszopni egy másik férfit, de full heteró vagyok és aki mást állít dögöljön meg, hanem a lány változata. :D
Ez ugyanaz a provokáció.
Figyelj szivem, tőlem aztán kinyalhatjátok egymást, itt nem az erkölcsökről van szó, mint láthatod senki nem ítélt el emiatt mint ahogyan én sem, csupán leírtuk hogy minimum megvan benned a biszex hajlam, de azért bizonygatod itt hogy heteró vagy.
Ha nem trollkodsz akkor miért nem fogadod el hogy biszex hajlam van benned, tessék tanács kellett?
Biszex vagy szerintünk, senki nem ítélt el téged, de azért harcolsz tovább hogy nem, te heteró vagy!
De nem is értem miért vitatkozok a magadfajtákkal mikor amúgy is az a célod hogy felcseszd az emberek agyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!