Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is jobb, hogy igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb, hogy igy alakult?

Figyelt kérdés
Van egy lany akibe beleszerettem, elmondtam azz, hogy erzek iranta de o nem viszonozza, kozben meg celozgat arra, hogy azert szex lehetne koztunk. De en igy nem akarok lefekudni vele, hogy utana meg roszabb legyen szamomra mint most, hogy nem vagyunk egyutt. De ha ilyen a hozzaallasa valoszinu jobb is, hogy igy alakult? Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol? Kozben meg azt hangoztatja mennyire jolany meg, hogy fontos a huseg neki..
2020. jún. 13. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
El akar csábítani!! Te döntesz.. Ha igazi pasi vagy kihasználod ,ha van szived és magadhoz való eszed, akkor nem.
2020. jún. 13. 18:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Az igazsag az, hogy nem is akarom amiatt amit irtam meg csalodtam is benne valamilyen szinten emiatt nem ilyennek ismertem meg, gondoltam kulonleges lany. A harmadik meg az, hogy valoszinu ha arra gondol, hogy elore kiprobalna es ha jo a szex akkor osszejonne velem, nem tudnam azt adni neki ami kell. Amugy se birom sokaig foleg, igy egy jo fel ev kihagyas utan tuti beegnek.
2020. jún. 13. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Hidd el jól teszed hogy kerülöd. Ha csak szexelni járnál össze vele, te előbb vgy utóbb többre vágynál. Így legalább kevesebb fájdalom ér.
2020. jún. 13. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem ezt a nyavalygást. Feküdj le vele, ne szúrj ki magaddal! Aztán meglátjátok...
2020. jún. 13. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Szarj a fejére, és érd el hogy ő fusson utánad.
2020. jún. 13. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Igen, jobb. Egy kis rbnc.. gondolj bele, ezt másnak is simán mondhatta, aki viszont meg is dugta. Nem ér semmit az a lány. Ha te is megdugnád, neked még rosszabb lenne csak, ő meg nyugodtan megy tovább a kielégült puncikájával.. Egy ilyenre van neked szükséged?

Legyen önbecsülésed.

2020. jún. 13. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!