Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb, hogy igy alakult?
Figyelt kérdés
Van egy lany akibe beleszerettem, elmondtam azz, hogy erzek iranta de o nem viszonozza, kozben meg celozgat arra, hogy azert szex lehetne koztunk. De en igy nem akarok lefekudni vele, hogy utana meg roszabb legyen szamomra mint most, hogy nem vagyunk egyutt. De ha ilyen a hozzaallasa valoszinu jobb is, hogy igy alakult? Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol? Kozben meg azt hangoztatja mennyire jolany meg, hogy fontos a huseg neki..2020. jún. 13. 18:00
1/16 anonim válasza:
Ki van éhezve. Rendes lány nem fekszik le senkivel kapcsolaton kívül szerintem, főleg nem így előre megbeszélve.
2/16 anonim válasza:
Amíg nem találsz valakit aki szeret. Nyugodtan reszelgesd.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem konkretan ajanlotta fel magat csak celozgat. De lehet csak en ertem ezt is felre. Azert nem akarok lefekudni vele mert akkor meg jobban beleszeretnek es meg roszabb lenne.
2020. jún. 13. 18:04
6/16 A kérdező kommentje:
Emiatt meg gondolom egy pancsernek tart, azthiszi felek tole vagy hasonlo.
2020. jún. 13. 18:05
7/16 A kérdező kommentje:
28
2020. jún. 13. 18:05
8/16 anonim válasza:
Nem vagy pancser, csak magadnak nem akarsz rosszat, hidd el, a szex után fülig beleesnél, főleg ha egy vadmacska.. Inkább bele se gondolj!!!
9/16 A kérdező kommentje:
Ahogy o allitja eleg jo az agyban meg az oralja sem semmi.
2020. jún. 13. 18:10
10/16 anonim válasza:
Akkor mondd neki, hogy nosza bizonyíts!
Szerintem ne állj ellen, mert ebből lehet később komolyabb kapcsolat is. Egy próbát megér főleg így, hogy tudod mire számíthatsz. De ha nem akarod, szólj nekem, én szívesen kipróbálnám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!