Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tavaly nyáron a strand parkoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly nyáron a strand parkolójában láttam egy fél meztelen nőt ki volt a feneke azóta nem tudom kiverni a fejemből és kihathat a szexualitásomra?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron sétáltam a strand környékén és a parkoló egy ilyen fás környéken van ahol lenyúlnak a ágak ,és ott a parkolóban láttam egy fiatal meztelen csajt ott öltözött a parkolóban a fáknál, hátulról láttam ő nem látott ,kb 5 másodpercig láttam és a fenekét azt teljesen láttam teljesen meztelen volt a feneke ,a p.náját azt láttam.

Pont akkor láttam amikor vette fel a fürdő bugyit egy pár másodpercig és a fenekét azt láttam,utána elsétáltam nem mertem vissza menni ,lány vagyok de meg mondjam őszintén olyan furcsa érzést váltott ki belőlem jó érzést váltott ki.

Mi a véleményetek a történetemről?

Megváltozhat a szexualitásom?

Mert őszintén szólva szép feneke volt a lánynak és megkívántam , a pasiknak nincs olyan fenekük mint a lányoknak a pasiknak kicsi és szőrös és a szőrös fenék gusztustalan számomra.

De ennek a lánynak olyan szép feneke volt.

2020. jún. 13. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha a pasik is bejönnek, akkor szerintem biszexuális vagy.

Más lányoknak a feneke is tetszik vagy csak az övé volt, ami tetszett?

Mert azt értem, hogy a pasik szőrös feneke gusztustalan számodra, (van akinek ez nagyon bejön, mert férfias) viszont, hogyha pasik is bejönnek neked, akkor biszexuális vagy.

2020. jún. 13. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez még lehet a természetes érdeklődés hatása, ha még nem volt fiúd. Ha viszont erősebb vágyat érzel jó eséllyel biszex vagy.
2020. jún. 13. 14:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Csak most láttam életemben először női feneket ,még soha nem láttam se a neten se sehol meztelen női feneket.

Láttam már a tv-ben meg a strandon fürdőbugyiban lányok fenekét de teljesen csupaszon még nem.

és őszintén tetszett.

2020. jún. 13. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig világos, de mi a helyzet a másik oldallal? Tetszenek a fiúk netán a fiúfenekek? Férfiként mondom teljesen igazad van a női fenekek szépségét illetően, szóval megtudlak érteni ha megragadta a fantáziád :D
2020. jún. 13. 14:59
 5/14 A kérdező kommentje:
A férfi fenekek számomra gusztustalanok ,de nem én vagyok az egyetlen nő aki undorodik a férfi fenekektől ,Südi Iringó is egy interjúában mondta hogy undorodik a férfi fenéktől.
2020. jún. 13. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy a szőrös férfi fenéktől undorodsz.

De azt, hogy együtt vagy egy férfival, azt el tudod képzelni?

Vagy szeretnél férfival lenni, a fenekétől függetlenül?

2020. jún. 13. 15:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Van pasim.
2020. jún. 13. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor most a punciját is láttad? Az is tetszett?
2020. jún. 13. 16:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát nem láttam a p..áját csak a fenekét és egy kis sötétséget láttam a fenekében amikor bújt bele a bugyijába és akkor egy kicsit szét húzodott a feneke.
2020. jún. 13. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Izgató a szabad térben az ilyen látvány. Nem fog kihatni. Én nem a gondolatot vérnem ki a parkoloban a lányra. Már ha lenne olyan valaki aki ennyire bevállalós
2020. jún. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!