Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly nyáron a strand parkolójában láttam egy fél meztelen nőt ki volt a feneke azóta nem tudom kiverni a fejemből és kihathat a szexualitásomra?
Tavaly nyáron sétáltam a strand környékén és a parkoló egy ilyen fás környéken van ahol lenyúlnak a ágak ,és ott a parkolóban láttam egy fiatal meztelen csajt ott öltözött a parkolóban a fáknál, hátulról láttam ő nem látott ,kb 5 másodpercig láttam és a fenekét azt teljesen láttam teljesen meztelen volt a feneke ,a p.náját azt láttam.
Pont akkor láttam amikor vette fel a fürdő bugyit egy pár másodpercig és a fenekét azt láttam,utána elsétáltam nem mertem vissza menni ,lány vagyok de meg mondjam őszintén olyan furcsa érzést váltott ki belőlem jó érzést váltott ki.
Mi a véleményetek a történetemről?
Megváltozhat a szexualitásom?
Mert őszintén szólva szép feneke volt a lánynak és megkívántam , a pasiknak nincs olyan fenekük mint a lányoknak a pasiknak kicsi és szőrös és a szőrös fenék gusztustalan számomra.
De ennek a lánynak olyan szép feneke volt.
Hogyha a pasik is bejönnek, akkor szerintem biszexuális vagy.
Más lányoknak a feneke is tetszik vagy csak az övé volt, ami tetszett?
Mert azt értem, hogy a pasik szőrös feneke gusztustalan számodra, (van akinek ez nagyon bejön, mert férfias) viszont, hogyha pasik is bejönnek neked, akkor biszexuális vagy.
Csak most láttam életemben először női feneket ,még soha nem láttam se a neten se sehol meztelen női feneket.
Láttam már a tv-ben meg a strandon fürdőbugyiban lányok fenekét de teljesen csupaszon még nem.
és őszintén tetszett.
Az oké, hogy a szőrös férfi fenéktől undorodsz.
De azt, hogy együtt vagy egy férfival, azt el tudod képzelni?
Vagy szeretnél férfival lenni, a fenekétől függetlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!