Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szoktatok fantáziálni?
Figyelt kérdés
A divany.hu-n van a felmérés ( [link] és gondoltam megnézhetnénk, hogy a gyk-s közösség miről szokott fantáziálni.
Amennyiben nincs kint hasonló, akkor jöhet kommentben
2020. jún. 13. 12:28
11/21 anonim válasza:
Édeshármas két 18 éves kemény fenekű, kemény mellű csajszival.
47F
12/21 anonim válasza:
Fiatal lányokról szoktam álmodozni !!
13/21 anonim válasza:
Fiatalabb,nem kiskorú! hölgyekről,akik ki vannak éhezve. 39F
14/21 anonim válasza:
Arról, hogy lenne egy férfi gazdám aki megszopatna mindennap!
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös, Te írtad a 14es választ?
2020. jún. 13. 16:14
17/21 anonim válasza:
16/ ezt nem gondolod komolyan ugye?
18/21 anonim válasza:
Én arról, hogy kiverem a farkát egy dagadt pasinak, aki még nem volt nővel.
30 n
Nem kell privát, ez csak fantázia, de nem tenném meg élesben.
19/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy a Sex többesben nyert, ezek szerint sokan szeretnék kipróbálni. Aki ezt választotta, és van kedve leírni, hogy képzeli, mi van a fantáziájában, nyugodtan ossza meg.
2020. jún. 15. 10:11
20/21 anonim válasza:
Szeretném ha két néger férfi játszana velem. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!