Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nélkülem maszturbált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nélkülem maszturbált és jutott el az orgazmusra. Ez rossz előjel vagy túlparázom?

Figyelt kérdés

Kb négy hónapja vagyunk együtt. Eleinte kb napi szinten szexeltünk, most is kb másnaponta. Nekem amióta együtt vagyunk kizárólag akkor volt orgazmusom, amikor vele szexeltem. De ma amikor elmentem otthonról, majd visszajöttem a nap folyamán nem nagyon akart velem szexelni. Megtudtam, hogy maszturbált és orgazmusra volt amikor nem voltam otthon.

Ez minek a jele lehet, hogy inkább egyedül maszturbál és jut orgazmusra mintsem velem? Ez rossz előjel?

Vagy csak én aggódom túl?

2020. jún. 13. 03:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem élünk együtt még a párommal, úgyhogy nincs minden nap szex. Még ő szokta nekem javasolni, hogy csináljam magamnak. Múltkor is este beszélgettünk, mondom neki kívánom a szexet, erre elkezdi gyorsan masztizzak egyet. Bár ha tudom, hogy találkozni fogunk, nyilván nem masztizok előtte mert nekem egy orgazmus után kell egy kis "pihenő" és nem kívánom a szexet. Lehet a párod is így van vele. Nem kell mindent felfújni.

"Ha ő nem lenne akkor megint egyedül maradnék, ami rosszabb mint a pokol." Ne azért legyél vele, hogy ne legyél egyedül...

2020. jún. 13. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi olyan kisfiú vagy hogy meg fog csalni hacsak már nem hahaha
2020. jún. 13. 17:17
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor most mit lehet tenni?

Ha köztünk vége nem lesz többet semmim.

Korábban csak megaláztak vagy ignoráltak a nők, még a tudomásomról sem vették részt. Ő az első, aki végre szeret és kapcsolatban vagyok vele. Nem szeretném ha elhagyna...

2020. jún. 13. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Megcsalta az exeit, amit nem bánt meg és te vele vagy? Téged biztos nem csal meg...
2020. jún. 13. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
2es vagyok, na ugye milyen szepen ki is rajzolodik az onertekelesi problema 4mondatod utan. A legtobb lanyt ez nagyon taszitja, ha o is ezt latja rajtad akkor nem sokaig lesz veled.. Szedd ossze magad, gyujts onbizalmat, es soha ne ereztesd vele azt h ha o nem lenne akkor az neked olyan lenne neked mint a pokol...
2020. jún. 13. 19:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Aki lúzernek születik az az is marad. Alfahímnek csak születni lehet.

Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Az elmúlt években sokkal többet tettem önmagam fejlesztésébe mint amennyit itt azt ti összesen el tudjátok képzelni. Több száz nőnél próbálkoztam, a legkülönbözőbb módokon.

Az idén pedig végre lett egy kapcsolatom, ami nem kompromisszumos, mivel a párom tényleg szép és vonzó.

2020. jún. 13. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Pont ebből kéne önbizalmat merítened. Az embernek megnő az önbizalma az első kapcsolata alatt.

Legalábbis ideális kapcsolatban meg kéne...

De te láthatólag nem bízol benne.

És igen, ahogy valaki írta, nem kéne mutatnod neki hogy nélküle neked pokol lenne. Nőként engem is taszít az ilyen. A magabiztosság vonzó, az viszont nagyon nem, amikor ennyire érezteti a pasi hogy rajtam múlik a jóléte. Én vagyok a gyengébbik nem, ne rajtam múljon már egy férfi jóléte. Én sem szipolyozom ki a párom és nem alkalmazok rajta ilyen fokú érzelmi zsarolást, és elvárom hogy ő se tegye.

2020. jún. 13. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom miért masztizik én is nő vagyok de nem masztizok mert ott a párom és vele beszélem meg, hogy én mit szeretnék hogyan lenne jobb. Nem a háta mögött csinálom. Én az őszinte beszélgetés híve vagyok mert a kapcsolatomat meg szeretném tartani ezért nem akarom, hogy apró cseprő gond elhatalmasodjon. Jobb gátat vetni az elején.
2020. jún. 15. 04:22
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Omg, szerinted akkor a maszturbalasnak gatat kell szabni? :D ne beszeld mar tele szerencsetlen srac fejet ilyen okorsegekkel mert meg elhiszi. A maszturbalas es a szex 2teljesen kulon allo dolog, nem azert maszturbal valaki mert barmi gond lenne hanem mert igenye van ra... Nekem is ki kell vernem heti 3-4x ugy is hogy kozben tokeletes a szexualis eletem a parommal. De ez osztonos es ez az enidomhoz tartozik. Jezusom
2020. jún. 15. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2023. szept. 18. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!