Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-25 közti nők, Nektek melyik korosztály a legvonzóbb?
Minél idősebb valaki, annál nagyobb a szórás. Egy 17 évesnek egy 24 éves azért idősnek tűnik, de egy 24-nek egy 30 már kevésbé.
De ez relatív, mert ha belenézel a nagyvilágba látsz mindenfélét faltól-falig. Az, hogy valaki tudatosan mit mond és mit cselekszik ösztönből az 2 különböző dolog.
Én 21 vagyok, 21-24 éves pasikat néznék maximum. Ha egy 25 éves diplomás pasit érdekelnék egyetemistaként, azt már furcsállnám. Azt gondolnám, a saját korosztályában nem talált senkit.
De ez tényleg a korral változik, ahogy előttem is írták, mert amúgy egy 5 éves korkülönbség is ideális egy házasságban, sőt jobb is, ha van korkülönbség, most mégse tudnék 26 évesekhez vonzódni.
Nekem a 20-25 év közötti korosztály, de kétségtelenül az idősebb (akár ötvenes) korosztályokban is fordulnak elő jóképű férfiak.
Kapcsolatba viszont csak a saját korosztályommal kezdenék.
20/L
Nekem csak a középkorú férfiak jönnek be. :(
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!