Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes vörös csajok! Nektek alul is vörös?
Figyelt kérdés
Vagy Van olyan akinek igen de van olyan is akinek nem?2020. jún. 12. 15:13
1/11 anonim válasza:
Odalent egy árnyalattal mindig sötétebb, barnább. A barnásvörösnek inkább barna, a rozsdavörös akinek inkább már vörösesebb. Egyébként meg nem az számít odalent milyen színű, nem kifestősdit akar játszani az ember, hanem szexet :)
2/11 anonim válasza:
Igen, de pár árnyalattal sötétebb.
3/11 anonim válasza:
igen vörös, de sötétebb mint a hajam
4/11 anonim válasza:
Nem mindegy? Manapság már mindenki szőrtelenít.
5/11 A kérdező kommentje:
Azért ez nem teljesen igaz h mindenki :)
2020. jún. 12. 18:34
6/11 anonim válasza:
Inkább ma már egyre kevesebben szőrtelenítenek.
7/11 anonim válasza:
Egyre kevesebben? Ezt ugye nem mondjátok komolyan? Oké, ez csak az én felfogasom, de én is sokkal apoltabbnak érzem magam, ha nem vagyok szoros.
8/11 anonim válasza:
AZ ápoltság egyáltalán nem függ össze a szőrtelenítéssel.
Furcsa is lenne ha lekellene borotválnunk a hajunkat is hogy ápoltak legyünk.
9/11 anonim válasza:
Ennyire ne forgasd ki. Nyilván nem a hajrá értettem és olyat sem írtam sehol h ettől függ. Úgy fogalmaztam h én személy szerint sokkal apoltabbnak érzem magam. Ne láss bele olyat, ami nincs.
10/11 anonim válasza:
Akkor kérdezzük meg!
Vörös nuniszőrös lányok, nektek meg van hagyva a nunitokon a szőr, vagy teljesen szőrtelen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!