Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem fogja majd zavarni a fiút, ha nem full szőrtelen vagyok lenn, még szűz vagyok és izgulok emiatt? 22/L
Figyelt kérdés
Borotvalom magam, de nem tudom olyan szépre megcsinálni2020. jún. 12. 13:09
11/20 anonim válasza:
Gyantáztasd le ha nagyon zavar. De amelyik pasi ezzel foglalkozik, az nem téged akar, hanem egy tökéletes szexbábut. Ha ugy érzed megaláz emiatt, vagy nem kíván úgy, akkor nem muszáj vele lefeküdnöd...
12/20 anonim válasza:
Szerintem ne agyald túl. Jó eséllyel a normál ápoltság elég lesz,úgy sem azon lesz a hangsúly. Figyeljetek oda egymásra!
13/20 anonim válasza:
Nagyon ciki,ne feküdj le vele.
14/20 anonim válasza:
Egyrészt senkit sem fog zavarni, másrészt gyantaszalonban megcsinálják, ha téged ennyire zavar. De mégse járhatsz oda havonta, úgyhogy jobb, ha elfogadod magad. Főleg első szexnél azért jobb nem teljes megvilágításban csinálni, akkor meg észre sem fog venni semmit.
16/20 anonim válasza:
Kérd meg rá hogy segítsen, egy normális partner meg teszi.
F
17/20 anonim válasza:
Esküszöm, ha full szőrös lenne, sem zavarna. Csak vágja rövidre a szórt.
18/20 anonim válasza:
Hidd el nem fogja zavarni, inkább nagyon boldog lesz hogy lekerül a bugyi és végre "megtörténik". Ápoltság, higiénia, a fazont meg vedd rajta olyannak amilyennek te gondolod és jól érzed vele magad.
S NE GÖRCSÖLJ!!! Engedd el magad és majd élvezd ami történik, s persze használjatok gumit, egészségetekre :)
19/20 anonim válasza:
Jajj, ne foglalkozz már ezzel légyszi, legyen úgy ahogy neked kényelmes. A hajadat sem azért vágatod olyanra amilyenre, hogy kispistának tetsszen, nem? Egyébként halkan megsúgom, nagyon sok férfinek pont a csupaszság a kiábrándító.
20/20 anonim válasza:
Ha emiatt elkezd problémázni, akkor az végülis jó, mert ez egyértelmű jele, hogy úgyse fog működni kapcsolat. Megspórolsz egy csomó időt és energiát.
Két ember az ilyesmit megbeszéli:
- Figyu, nem tudom olyan szépre borotválni.
- Áh, nem gond, csak ne legyen dzsungel
- Persze, azt nem akarom én sem.
- Ok, megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!