Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, ha egy nő nem szőrteleníti magát sehol (lábát, hónalját se), miközben igen szőrős típus?
Ha nem tetszik, ő pedig nem hajlandó, akkor kapufa.
El kell köszönni egymástól.
Miért nem szőrtelenít?
akkor mégsincs meg a szimpátia annyira, hogy ebből több is legyen
1 próbát megért, nem passzoltok, ennyi
ha ez taszít, akkor mégsem tetszik neked annyira
ez a kapcsolat eleve esélytelen
Ha "lent" természetesre hagyja és épp' csak bikinivonalig vágja azt elfogadnám, nem ez a legfontosabb egy párkapcsolatban (meg az ágyban sem - függetlenül attól hogy amúgy személy szerint a fazont szeretem).
Ha viszont lábon, hason stb. is hasonló őserdő lenne... - akkor nem kellene gondolkoznom mert nem lenne vonzó mint nő.
Nem a csaj taszít, hanem a szőr. :-(
Ruhában ismeri meg az ember, hetekig randiztunk, majd kicsomagolás után, olyan a lába, mint egy pasinak :-(
Nőként soha nem értettem meg, az ilyen igénytelenséget! Bele lehet kombinálni a feminizmust, de annak ehhez semmi köze. Ennyi erőből mosakodni sem kell, mert az természetesebb, közelebb állunk úgy a majmokhoz.
Keress másik nőt, aki megfelel az igényeidnek! Én sem kezdek olyan férfival, aki nem felel meg az elvárásaimnak. Őket meghagyom másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!