Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ott 35-45 éves nők akik szeretik a 18 év körüli fiukat?Azt is írjtátok le hogy hány évesek vagytok!?
én ismerek 35-48 év között több ilyen nőt is
F
Csak halkan jegyzem meg, hogy a kérdésed így, jelen formájában azt jelenti, hogy van-e olyan 35-45 éves nő, aki szereti a saját 18 év körüli fiát. Ilyen nyilván létezik, bár igen hamar kellett összehoznia a gyereket, de persze ha már van, akkor szereti.
Ha általánosságban véve a korosztályodbeli srácokra gondolsz, akkor azt mindenképpen hosszú Ú-val kell írni.
A helyesírás nem mindig mindegy.
Amúgy 27 vagyok, nem érdekelnek a fiatal srácok, de nyilvánvalóan van egy csomó nálam idősebb nő, akiknek meg bejönnek.
Tavaly volt dolgom 46 éves nővel 23 voltam.Nem egyszerű kifogni!két hónapomba telt tömni a fejét szövegekkel. A fia nálam 3évvel idősseb volt a lánya velem egy idős. Így utólag belegondolva azért valahol kicsit beteg de tanított sokat és nem volt finnyás! Nem kérdezett!
Most 24vagyok és 32éves nőm van ennél feljebb többet nem mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!