Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, volt mar veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, volt mar veletek olyan hogy egy fiu haverotokat beinditottatok es aztmondta hogy nem fekszik le veletek mert van baratnöje es szereti?

Figyelt kérdés
ha igen, ti akartatok? probaltatok ravenni?
2020. jún. 10. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem próbálkozok olyannál akinek van barátnője.
2020. jún. 10. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Beszélj meg tanulni.
2020. jún. 10. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Volt ilyen hogy ezt mondta aztán mégis szoptatott. 😄 20L
2020. jún. 10. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Édesem tudod Clinton óta tudjuk a szopatás nem sex:D:D:D::D
2020. jún. 10. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

először is:

beszélj meg tanulni, aztán majd verebelünk a csiripekkel

amúgy nekem, volt olyan, hogy tetszett egy fiú, de barátnője volt, de nem akartam magam égetni, ezért annyiban hagytam

2020. jún. 10. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nálam olyan volt, hogy engem inditott be a pasi és lefeküdtünk és másnap arra kelltem, hogy a barátnője felcsörgette.
2020. jún. 10. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ellentétes amit feltételezel... "beindítottad" ha már beindult akkor nagyobb eséllyel meg is lépni amit nem kellene, ha viszont szerelmes akkor meg nem tudod beindítani sehogy, mert rajta a szemellenző.
2020. jún. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!