Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a Srác B...a a Csajt és nem fordítva? Nem megalazó egy a lánnynak? Nekem rossz érzés kicsit
Nekem kicsit rossz érzés kicsit amikor a párom rajtam elégíti ki nemi vágyait és úgy bán velem mint egy maszturbátor műbabával , persze utána megpuszil meg minden csak olyan rossz hogy amikor már kielégült a testi vágyai lepihenn és mondja csináljak neki kakaót stb.
Miért van az hogy a férfi b....sza meg a nőt és nem fordítva?
A férfi alázza meg a nőt és nem fordítva.
inkább a lelki kielégülést keresi nem a testit.
Legalábbis a normális lányok.
Akkor én biztos nem vagyok normális mert nekem vannak testi vágyaim és nem megalázó nekem a szex:D
Éretlen vagy még te a szexhez, vagy csak prűd.
Ha neked a lelki rész a fontos, akkor jelezd a párod felé. Egyébként vannak dominák is. Az hogy te képtelen vagy átvenni az irányítást, nem jelenti, hogy más nő is képtelen erre. Na meg kinyithatnád a szád és jelezhetnéd a pasid felé, hogy neked ez nem jó.
Továbbá nem kurvázz le senkit, mer kapásból jelentjük majd a kérdésed, és mehetsz a levesbe. Ha csak kötekedni akarsz, és itt kiélni a frusztrációd, akkor inkább húzz el az oldalról.
Egyébként pedig a nőknek is vannak szexuális vágyaik, és vannak elég perverz nők is.
Továbbá te sem nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!