Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha spontán történik a dolog és nincs előtte lehetőség fürdeni, a fiúkat zavarja a punciszag?
Jaaj nekem nokent ez a gyengem. :D nem tudom ugy elengedni magam, ha nem tusolok elotte. Jo, persze nem ugy kell elkepzelni, hogy ehhez gorcsosen ragaszkodok, mondjuk ex parommal megbeszeltuk, hogy talizunk (nem eltunk egyutt), elotte letusoltam, atmentem par ora mulva is siman oke a szex, ha nem csinalok semmi megeroltetot(edzes pl.) Es nincs nagy wc.. maskulonben irany a furdoszoba aktus elott.
Eddig ez mindenkinek retszett, hogy ilyen vagyok, volt aki kuncogott rajta, de inkabb igy legyen, mint hogy ne tudjam magam elengedni..
A ferfiakat amugy nem hiszem, hogy zavarja az ilyesmi, nekik is van egy illatuk, ez rajtad mulik igazabol, hogy mennyire tudod magad elengedni.. ha kucsit is zavar, nem ciki ezt megbeszelni a paroddal es venni egy gyors zuhanyt elotte, akar egyutt is. :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!