Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adódna ez a lehetőség megtennéd?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagy a barátnőddel akit szeretsz. De egy buliban rád tapad egy 18 éves kiscsaj aki adja magát és dugható. Senki nem tudja meg. Megtennéd?2020. ápr. 11. 10:47
1/14 anonim válasza:
Nem, hiszen szeretem a barátnőmet.
2/14 anonim válasza:
Miért ne? Fordított esetben a barátnő is megtenné.
3/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen szexelnék egy 18 éves lánnyal. 30/F
4/14 anonim válasza:
Fiatalabb lánnyal is megtenném.
5/14 A kérdező kommentje:
5/1 aki nem.. Elkeserítő!
2020. ápr. 11. 11:06
6/14 anonim válasza:
Nem lennék képes megtenni. Viszont feldobnám barátnőmnek, hogy találkozzunk egy buliban és dugjunk, mintha nem is ismernének egymást, mert a romantikus nyálas hálószobás szeretkezésre egy idő után ráun az ember.
7/14 anonim válasza:
Nem. Nem jönnek be az olyan kiscsajok akik könnyen adják magukat. Kiábrándító
9/14 anonim válasza:
Simán!
Egész életemben szívattak a nők,a szex ali alig volt eddigi életem során,ebből kifolyólag egyáltalán nem kielégítő a nemi életem, így 43 évesen minden lehetőséget ki kell használni hisz rövid az élet.
10/14 xKakashix válasza:
nem tenném meg, hiszen azért vagyok a barátnőmmel mert szeretem és nem tudnám vele ezt megtenni.. visszaélni másnak a bizalmával az egyik legaljasabb dolog amit tehetsz.. tudom mert én már átéltem, épp ezért nem csalnám meg egyik barátnőmet sem, mert akkor mi értelme annak, hogy együtt vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!