Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérdezzem meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg, hogy megfoghatom-e a mellét?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom, akivel rengeteget lógunk együtt, hetente többször is. Amint ránézek, keményedek odalent. Szexről is tudunk beszélgetni, nincs tabu. Viszont egymással sosincs semmi. Volt már, hogy masszíroztam a vállát, de nem mertem továbbmenni. Ötleteket kérek, hogy kérdezzem meg, hogy megfoghatom-e a cicijét? Úgy akarom, hogy ne legyen sértődés. Tapasztalatok?

#cici #cicijét #megfoghatom
2020. jún. 11. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

...aztán mire mész azzal, ha megfogod? Gatyába durransz? Vagy dugok, vagy nem, de csak mellet nem fogok fogdosni, hogy pár órával a gondolatra verjem ki.

Te valami tizenéves hülyegyerek lehetsz.

2020. jún. 12. 07:45
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Létezik férfi és nő között barátság, csak az egyikük legyen fordított szexuális beállítottságú. Na, ugye :D
2020. jún. 12. 09:04
 13/15 anonim ***** válasza:
13%

Mikor egy nagyon szexi csaj a barátod, akkor hogy az istenbe ne kívánd?

Amúgy nem kell ezt előre tervezni, hanem egy ilyen lazább pillanatban, masszírozás közben gyengéden, de mégis határozottan nyúlj oda. Biztos nem fog pofonvágni (jó esetben), max enyhén jelzi, hogy ezt ne. Vagy éppen hagyni fogja! Esetleg mikor áll a farkad, akkor "véletlenül" dörgöld hozzá, hogy érezze, hogy kemény vagy, és akkor venni fogja, hogy mi a helyzet.

2020. jún. 12. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló is eléggé el van tévedve.
2020. jún. 12. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

14

Akkor mutasd már meg az utat nekem, ha eltévedtem. Van egy csomó lány barátom, szerelmes csak egybe voltam. De tetszeni mindegyik tetszik, szép csinos fiatal lányok, hogyne látnám bennük a NŐT 24 évesen?? Mindenki így van ezzel.

2020. jún. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!