Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg, hogy megfoghatom-e a mellét?

...aztán mire mész azzal, ha megfogod? Gatyába durransz? Vagy dugok, vagy nem, de csak mellet nem fogok fogdosni, hogy pár órával a gondolatra verjem ki.
Te valami tizenéves hülyegyerek lehetsz.

Mikor egy nagyon szexi csaj a barátod, akkor hogy az istenbe ne kívánd?
Amúgy nem kell ezt előre tervezni, hanem egy ilyen lazább pillanatban, masszírozás közben gyengéden, de mégis határozottan nyúlj oda. Biztos nem fog pofonvágni (jó esetben), max enyhén jelzi, hogy ezt ne. Vagy éppen hagyni fogja! Esetleg mikor áll a farkad, akkor "véletlenül" dörgöld hozzá, hogy érezze, hogy kemény vagy, és akkor venni fogja, hogy mi a helyzet.

14
Akkor mutasd már meg az utat nekem, ha eltévedtem. Van egy csomó lány barátom, szerelmes csak egybe voltam. De tetszeni mindegyik tetszik, szép csinos fiatal lányok, hogyne látnám bennük a NŐT 24 évesen?? Mindenki így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!