Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg, hogy megfoghatom-e a mellét?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom, akivel rengeteget lógunk együtt, hetente többször is. Amint ránézek, keményedek odalent. Szexről is tudunk beszélgetni, nincs tabu. Viszont egymással sosincs semmi. Volt már, hogy masszíroztam a vállát, de nem mertem továbbmenni. Ötleteket kérek, hogy kérdezzem meg, hogy megfoghatom-e a cicijét? Úgy akarom, hogy ne legyen sértődés. Tapasztalatok?2020. jún. 11. 22:57
1/15 anonim 

válasza:

Úgy, hogy nem kérdezed meg, hanem csókolózás közben megfogod. Ennél tutibb recept nincs. Ettől még megkérdezheted, de azzal még nem leszel előrébb a "céljaid" tekintetében (ami gondolom az, hogy szex legyen köztetek) akkor sem ha igent mond.
2/15 anonim 

válasza:

Hát kérdezd, aztán ha elutasít, akkor vigyorogj, mint a tejbetök, hogy jól bevette :D Ezt máshogy nem lehet elütni, ha elutasít! ;)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz! Első: csókra sajnos esély sincs, tényleg csak barátok vagyunk. Megelégednék annyival is, ha fogdoshatnám kicsit, nem a szex a cél.
2020. jún. 11. 23:07
4/15 anonim 

válasza:

Feláll rá a farkad, és nem a szex a cél? Dehogynem az :D
5/15 A kérdező kommentje:
Na jó, végül persze :D De a csókig se jutottunk el.. xd
2020. jún. 11. 23:22
6/15 anonim 

válasza:

Ha barátok vagytok, akkor nem fogja megengedni.
7/15 anonim 

válasza:

Ha a csókot nem engedi, akkor a mellét se fogod fogdosni... te hol élsz, tesó?
8/15 anonim 

válasza:

Na ennyit megint a legjobb fiú barátokról. 😂
SOHA NINCS BARÁTSÁG FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT!
9/15 anonim 

válasza:

Ritka béna gyerek vagy.
Ha már a vállát masszíroztad akkor finoman arra lehetett volna menni és már tudtad volna hogy engedi vagy nem.
10/15 anonim 

válasza:

Ha egy fiu baratom is megfogta volna a mellemet, tobbe nem beszeltem volna vele.
A baratoknak nem all fel egymastol a frka..
En nem ertem ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!