Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ritka a hüvelyi orgazmus? Hogy is van ez?
Nekem pont hogy éveken keresztül csak hüvelyi orgazmusom volt. A csiklóm olyan érzékeny hogy nem nagyon szeretem ha a párom hozzá ér. Kíváncsiságból próbálkoztam maszti közben, sikerrel jártam, bár nekem ez nem az igazi. Számomra inkabb csak lovagló pózban hozza kissé előre az orgazmust.
Kíváncsi volnék más lányok, nők hogy vannak ezzel a témával, melyik hogy jön össze, szex közben, vagy önkielégítés során, vagy mindkét esteben. Stb stb. Tudom, tudom hogy a csikló körbe öleli a hüvelyt, hogy igazából mindkét féle orgazmust ugyan annak a szervnek köszönhetjük, de még is...szóval várom a válaszokat csajok. Mindig is érdekelt hogy van ez, derítsük ki :)
Várom a válaszokat abban az esetben is ha valaki a szavazásban nem találja azt a választ ami rá illik, vagy kiegészítené valamiel. :)
Nem ritka, de ettől még nem mindenki képes rá. A jó hír viszont, hogy aki képes rá annál "tanulható" folyamat, csak jó partner kérdése.
Megjegyz.: a csikló nem öleli körbe a hüvelyt.
6. „Amikor ilyen éber és duzzadt vagyok, az azért van, mert erekcióm van. Ezért is van az, hogy ilyenkor érzékenyebb vagyok.” – A csikló egy kitáguló, nagyon érzékeny izomszövet, amely körülveszi a hüvelyt is. Éppen ezért nem igaz sem az, hogy a nőknek csak hüvelyben lehet orgazmusuk, sem az, hogy csak a csikló kilógó részét izgatva lehet orgazmusuk. Ugyanis mindkettő lehetséges! (Sőt, ezeken kívül is vannak még más lehetőségek is...)
Nekem is csak csikló van!
Hüvelyi sose volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!