Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van másnál is ez?
Figyelt kérdés
Titeket is beindít ha egy nő vagy lány vezet? Pl a múltkor meló helyről a csaj hazavitt és az anyós ülésen jó volt nézni ahogy csinálja a dolgokat.. Ennyire sose néztem ilyet hogy nem tudom mi lehetett, de mondanom sem kell hogy állt a.... 😁 Ez normális? 😄2020. jún. 11. 09:10
2/10 anonim válasza:
Mindenkinél vannak ilyen dolgok...ez speciel engem nem izgat, de nincs ezzel semmi baj 👍
3/10 anonim válasza:
Szerintem alapból bejött a csaj, csak most figyelted meg a mozdulatait jobban. Volt már nekem is, hogy ez hétköznapi mozdulatsornál elbambultam... olyankor az ember elveszik bennük és továbbgondolja őket.
N
5/10 anonim válasza:
Ha egy szőke/barna/vörös stb. (kinek-kinek ízlése szerint) kipakolt dekoltázsú bombázó ül egy kabrióban és kacéran kacsint a piros lámpánál az beindít, amúgy nem.
A határozott, magabiztos vezetési stílus a nőket indítja inkább be (vagy a szubmisszíveket).
7/10 anonim válasza:
Alapvetően nem, de mikor olyan bomba csaj mellett ültem, aki nagyon tetszett, akkor még abba is szerelmes voltam, ahogy vezetett.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom de engem pasiként beindít ha egy nő határozott. ☺️
2020. jún. 11. 14:43
9/10 anonim válasza:
Nem, én utálom ha a nők vezetnek!
10/10 anonim válasza:
Csak, ha a lábát látom, azaz szoknyában, ruhában van, cipő, alatta mezítláb kombinációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!