Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Spontán szex? Másnál is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spontán szex? Másnál is vannak ilyen "lassító tényezők"?

Figyelt kérdés

Ha reggel (vagy nap közben akár) spontán együttlétre kerülne sor, mindig van valami ami miatt várni kell a feleségemre.

Pl.hogy reggel előbb elmegy öblíteni, hogy ne legyen rossz a lehelete.

Vagy hogy elmegy nedves törlőkendőért, hogy felfrissítse magát odalent, stb.

Jó nyáron oké, amikor éjjel izzad az ember, de ilyenkor semmi kellemetlen szag nincs sem a szájában, sem odalent.

Így a spontán nem is annyira spontán.

Másnál is van ilyen "időhúzás" vagy nálatok mehet azonnal mindkét fél részéről?

2020. febr. 16. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez minimalis idohuzas es a masik enelkul kenyelmetlenul erezne magat. Te bosszankodhatsz szerintem, az lohaszthat le. Fogadd el, tartsd keszenletben magad. Ha egy perc, neked kell kibirnod. Nem nopartisagbol mondom.
2020. febr. 16. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban érzem magam ha mondjuk reggel gyorsan kiszaladhatok fogat mosni. A barátom néha rá tud venni hogy hagyjam és ne foglalkozzak vele, de én magabiztosabban érzem magam ha tudom hogy nincs reggeli lehelletem. Ha nem moshatok fogat akkor nem merek nyögni :D
2020. febr. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!