Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek alapján anyasági komplexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján anyasági komplexusom van? 22/F

Figyelt kérdés

Alapvetően bejönnek az erős, domináns nők. Akkor kezdek el mélyebb érzelmeket táplálni egy lány iránt, ha azt érzem, hogy tarthatok tőle. Pl tudom, hogy akár felpofozhat, kiabálhat velem vagy ilyesmi.

Nagyon szeretem, ha pátyolgatnak, de akár azt is, ha keményen bánnak velem. Szükségem van az irányításukra. És elég erősen szeretethiányom is van.

Nem vonzódom a nálam sokkal idősebb nőkhöz, de bejön ha pl magasabb nálam, ha izmos, ha sportol, vagy ilyesmi.

Ez anyasági komplexus? Miért van ez?

2020. jún. 11. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, csak az ad biztonságot ha irányítanak. Arra vigyázz hogy senki ne éljen vissza vele.
2020. jún. 11. 01:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább egy fajta sub-ság. Nem az s/m verzió. Biztos van neve de azt én nem tudom.
2020. jún. 11. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj pszichológussal. Pontosan az kell, amit egy anya adni tud, az egyik keze kemény, határozott, erős, és odacsap ha kell, a másik pedig gyengéden simogat. Nem azt mondom hogy ez sürgős pszichiátriai kezelést igényel, de ha szeretnél a közeljövőben egészséges kapcsolatot, akkor ezen dolgozz.

(Ha amit írtál csak a szexre vonatkozik, akkor a válaszom tárgytalan)

20N

2020. jún. 11. 01:46
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Sose lesz férfi belőled.
2020. jún. 11. 08:47
 5/6 A kérdező kommentje:

A mai, 21. századi feminista-liberális világunkban már nem is kell férfinak lenni.

2020. jún. 11. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem anyasági, hanem anyakomplexus.
2020. jún. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!