Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan valóban hogy szexmán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan valóban hogy szexmániás szingli nő?

Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 23:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy szexmániás? A szex jó, ezért egészséges, normális ember szereti csinálni, akár nő, akár férfi.
2020. jún. 11. 08:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok :)
2020. jún. 11. 08:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Relatív mi számít "szexmániásnak". A szex egy olyan dolog, hogy egy egészséges ember szereti, csak nem minden 2. emberrel bújik ágyba. A nők ugyanúgy imádják - a megfelelő emberrel, emberekkel. S igen léteznek olyan nők akiknek az "étvágya" bőven meghaladja az átlag pasi teljesítőképességét.
2020. jún. 11. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle ember létezik , ebből pedig nagyon sok van
2020. jún. 11. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy vannak, illetve vannak, de nem ide fognak írkálni! Épp dugják őket. :D

Aki itt ír ilyet az csak addig mániás amig a gép előtt ül. élőben meg "jajj neee fujj" :D

2020. jún. 11. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Van, de nem a gyakorin fog partnert keresni. A női szexualitás olyan mértékben fel van értékelődve, hogy még társkeresőn is maximum a problémásabb esetek fordulnak meg.

De ez egy örökké tartó töretlen hit a férfiakban, hogy majd ráakadnak egy ilyen nőre. Előfordulhat (ahogy a lottó ötös is), csak kicsi rá az esély. És hogy miért?

Mert egy ilyen nőért a férfiak nagy része bármit hajlandó lenne megtenni. A szex a világon az egyik legértékesebb dolog, elég csak arra gondolni, hogy még egy szétrohadt fogú 40-es cigányasszony a kocsisoron is jobban keres, mint sok diplomás értelmiségi és nem azért nincs pénze, mert ne keresne sokat, hanem mert a stricije elveszi, a maradékot meg elissza, eldohányozza, eldrogozza és a 8 gyerekének megveszi a Nike meg Adidas ruhákat meg a Rolexet.

Szóval a szexmániás nő áll a női tápláléklánc csúcsán.

2020. jún. 11. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: Egy 7-8 évvel ezelőtt nagyon toltam itt gyk-n. Legalább fél tucat csajjal sikerült összejönni, kb. 1-1,1 év alatt csak innen :P Szexpartner keresőkön meg vagy 15 éve vagyok fent álladó jelleggel: sok szép emlék van azokról is ;)
2020. jún. 11. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#17: Akkor

1. Valami nagyon extra kinézetű ember vagy, olyan akire az utcán elsétálva is rengeteg nő csorgatja a nyálát,

2. Tele vagy lével (vagy csak ezt láttatod a fotókon) és azért mennek el veled, mert abban reménykednek, hogy a jó szextől majd beléjük szeretsz vagy a szexkapcsolat alatt is csurrannak-cseppennek anyagi juttatások.

3. Annyira leadod az igényt, hogy 20-30 közötti srácként háziasszony típusú 40-eseket (tehát nem a prémium 40-eseket) kefélgetsz.

4. Valami bújtatott marketing van a háttérben, érdekelt vagy abban, hogy az itteni kiéhezett kanokban tartsd a reményt, mert ha csak 1-2 is vásárol VIP tagságot (hiszen ingyen ezeken az oldalakon pont nem rúgsz labdába) abból neked (is) csorog be pénz.

5. Simán csak trollkodsz.

2020. jún. 11. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:

#18:

1., Szerintem átlagos vagyok, bár kétségtelen, hogy IRL sincs gondom az ismerkedéssel.

2., Nem vagyok tele lével és soha nem is állítottam ilyet. Szerintem az őszinteség sokkal vonzóbb a nőknek, ezért soha nem kamuztam magamról (és be is jön) :P

3., Bőven elmúltam már negyven ;) (És innen leginkább 20-30-as korosztályt ismertem meg :P )

4., Az vajon miért nem jut eszedbe, hogy egyszerűen őszinte vagyok és tényleg azt írom, ami az igazság? Nem mindenki hazudik a neten, nem magadból kell kiindulni :D (És nekem nincs is szükségem rá, tök jó boldog életem van, amivel elégedett vagyok ;) )

5., Ld: 4. pont

Szimpla hedonista vagyok, aki tudja hogyan élje az életét ;)

2020. jún. 11. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen vagyok szexmániás, de eddig olyan lánnyal nem akadtam össze, aki egész hétvégés kalandozásra vágyott volna reggeltől estig. És különben is ahhoz mind a két fél részéről úgymond edzettnek kell lenni :D
2020. jún. 11. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!