Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan valóban hogy szexmániás szingli nő?
Dehogy vannak, illetve vannak, de nem ide fognak írkálni! Épp dugják őket. :D
Aki itt ír ilyet az csak addig mániás amig a gép előtt ül. élőben meg "jajj neee fujj" :D
Van, de nem a gyakorin fog partnert keresni. A női szexualitás olyan mértékben fel van értékelődve, hogy még társkeresőn is maximum a problémásabb esetek fordulnak meg.
De ez egy örökké tartó töretlen hit a férfiakban, hogy majd ráakadnak egy ilyen nőre. Előfordulhat (ahogy a lottó ötös is), csak kicsi rá az esély. És hogy miért?
Mert egy ilyen nőért a férfiak nagy része bármit hajlandó lenne megtenni. A szex a világon az egyik legértékesebb dolog, elég csak arra gondolni, hogy még egy szétrohadt fogú 40-es cigányasszony a kocsisoron is jobban keres, mint sok diplomás értelmiségi és nem azért nincs pénze, mert ne keresne sokat, hanem mert a stricije elveszi, a maradékot meg elissza, eldohányozza, eldrogozza és a 8 gyerekének megveszi a Nike meg Adidas ruhákat meg a Rolexet.
Szóval a szexmániás nő áll a női tápláléklánc csúcsán.
#17: Akkor
1. Valami nagyon extra kinézetű ember vagy, olyan akire az utcán elsétálva is rengeteg nő csorgatja a nyálát,
2. Tele vagy lével (vagy csak ezt láttatod a fotókon) és azért mennek el veled, mert abban reménykednek, hogy a jó szextől majd beléjük szeretsz vagy a szexkapcsolat alatt is csurrannak-cseppennek anyagi juttatások.
3. Annyira leadod az igényt, hogy 20-30 közötti srácként háziasszony típusú 40-eseket (tehát nem a prémium 40-eseket) kefélgetsz.
4. Valami bújtatott marketing van a háttérben, érdekelt vagy abban, hogy az itteni kiéhezett kanokban tartsd a reményt, mert ha csak 1-2 is vásárol VIP tagságot (hiszen ingyen ezeken az oldalakon pont nem rúgsz labdába) abból neked (is) csorog be pénz.
5. Simán csak trollkodsz.
#18:
1., Szerintem átlagos vagyok, bár kétségtelen, hogy IRL sincs gondom az ismerkedéssel.
2., Nem vagyok tele lével és soha nem is állítottam ilyet. Szerintem az őszinteség sokkal vonzóbb a nőknek, ezért soha nem kamuztam magamról (és be is jön) :P
3., Bőven elmúltam már negyven ;) (És innen leginkább 20-30-as korosztályt ismertem meg :P )
4., Az vajon miért nem jut eszedbe, hogy egyszerűen őszinte vagyok és tényleg azt írom, ami az igazság? Nem mindenki hazudik a neten, nem magadból kell kiindulni :D (És nekem nincs is szükségem rá, tök jó boldog életem van, amivel elégedett vagyok ;) )
5., Ld: 4. pont
Szimpla hedonista vagyok, aki tudja hogyan élje az életét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!