Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni ha betegesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha betegesen vágyom a masztira, naponta 6-7x? L

Figyelt kérdés

Teljesen lényegtelen, hogy van-e párom vagy nincs, akkor is ugyanúgy ez a helyzet. Lány vagyok, ha suliban/munkahelyen vagyok, nem bírom ki hogy ne menjek ki 2-3x mosdóba masztizni, ha meg itthon vagyok, még többször megteszem. Most a karantén alatt, volt hogy inkább fel se öltöztem egész nap...

Ez beteges? Hogyan lehetne csillapítani?

2020. jún. 10. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez akkor se normális...az mindegy hogy munka vagy iskola az a elfoglaltság. Látszik hogy ennyire nincs mit csinálnod unalmadban...
2020. jún. 10. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

8-as vagyok, most csak ennyit találtam, de lehet ennek van egy hosszabb verziója is. Magyarul nem tudok forrást, de ezen el tudsz indulni ha látsz hasonlóságot. Remélem semmi köze nincs a te problémádnak a lányéhoz!

https://www.youtube.com/watch?v=UwDb8Oodki0

2020. jún. 10. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem annyi nem megy.Most volt egy,de több mint másfélórás elnyújtással.Lehet gyorsan csinálod?
2020. jún. 10. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mármint eleve meztelen voltál otthon?
2020. jún. 10. 23:01
 15/18 anonymousreview60 ***** válasza:
73%
Ha nem akadályoz a munkában stb., akkor nem baj. De a napi 6-7 alkalom - Egészségedre! - már annyi, hogy ettől függetlenül érdemes végiggondolni, nem-e a tünete valaminek: vizsgastressz, más stressz, érzelmi elhanyagoltság stb.
2020. jún. 11. 00:52
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Amíg a normális életed (munka, tanulás, stb.) rovására nem megy, addig annyiszor csinálod, ahányszor akarod. Élvezd és kész ;)
2020. jún. 11. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem egy pasi hiányzik az életedből :)
2020. jún. 11. 11:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Keres meg. Kellesz nekem.
2020. júl. 8. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!