Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok gyakran pisiltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok gyakran pisiltek zuhanyzás közben?Van aki már pisilt különbözö pozokban?pl kutyapóz?vagy mindig csak leülve,gugolva?

Figyelt kérdés

2020. jún. 10. 19:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt soha nem vallanám be ha nem anonim lenne az oldal, de én szoktam pisilni zuhanyzás közben, ha éppen kell.

Guggolva, hogy rögtön folyjon le a lefolyóba, és ne csurogjon végig a lábaimon.

2020. jún. 10. 19:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, de nem guggolok le hanem állok.
2020. jún. 10. 19:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp zuhanyzok és kell ne fogok kiszálni, s mindent összevizezni. Tehát igen. S általában álva vhogy. (Úgy is fürdök épp.)
2020. jún. 10. 19:25
 4/23 A kérdező kommentje:
szerintem ebben semmi ciki nincs,sőt szexi.Jo érzés szabadon pisilni zuhanyzáskor?
2020. jún. 10. 19:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
4. Semmi ciki és semmi szexi nincs benne szerintem. Semmilyen érzés egyébként, pisilni kell, s pisilek 🤷‍♀️
2020. jún. 10. 19:36
 6/23 anonim ***** válasza:
15%
Szívesen belepisélnétek egy másik nőbe?
2020. jún. 10. 19:36
 7/23 A kérdező kommentje:
én már pisiltem lány hüvelyébe..igaz állva nehezebb de lehet.Imadta mert sokkal intenzivebb mint a sperma..sokkal több és forrobb a hüvelyenek.
2020. jún. 10. 19:39
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

Biztos imádta utána a fertőzést illetve hüvelygyulladást is.

A vizeletben baktériumok és lebomló fehérje van, a hüvelyben meg még a sima tiszta víztől is felborulhat a ph egyensúly, nagyon érzékeny szerv. Ezért van az, hogy a szakemberek még az irrigálást sem javasolják.

2020. jún. 10. 19:42
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát semmi szexi nincs benne. A férfiak valahogy nem érzik a különbséget vagina és punci között..:/

De egyébként fürdés közben pisilni jó dolog, mivel külön nem kell lehúzni és amúgy is folyna a víz, igazából vizet spórolunk meg, tehát jót tesz a környezetnek:D

2020. jún. 10. 19:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha kell, megoldom. Nem okoz gondot soha :)
2020. jún. 10. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!