Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálpszichológus tud segíteni, ha valakit az undorító, beteg dolgok vonzanak?
Az az álmom, hogy egy tizenéves lány szájba és arcra pisil, majd belesz*ik a számba, kitörli a fenekét és a wc papírt is belerakja a számba. Ezután ha akar le is köphet, vagy belém rúghat, vagy beszól, hogy "Ennyit érsz, te hülye lúzer." Majd elveszi a pénzt, amit neki ezért ajánlottam és otthagy.
Nem trollkodásból írtam és nem is azért, hogy valakinek megsértsem a lelki világát. Vannak nem normális emberek, mint például én. Nekem tényleg arra van szükségem, hogy a legdurvább módokon megalázzanak, porig alázzanak. És a normális szexuális aktus annyira nem hoz lázba, nem egyszer volt, hogy én utasítottam vissza, pedig a helyzet kínálta saját magát és a lány is elég vonzó volt.
Vannak más szubmisszív álmaim, azok is legalább ennyire betegek, vagy durvábbak.
El kellene ezeket nyomni/szakemberhez fordulni, vagy még élni? Indokot is kérnék szépen
#1,8 is igazat mond, mert lehet, hogy elveszítené a varázsát.
Ha mégsem, akkor #7: "Ezen tényleg tud segíteni egy terapeuta?" Ha úgy állsz hozzá, hogy változtatni akarsz és lehet rajta, akkor tud segíteni. Ha tényleg óvodás korod óta vannak ilyen dolgaid, akkor ez a tkp. szexuális élet megkezdése előttre datálódik, akkor ért valami téged. Kizárt, hogy ne legyen valamilyen - nem feltétlenül káros - hatása rád, csak fel sem ismered. Ahhoz, hogy ezt (Kell, nem kell az az állapot?) el tudd dönteni, kell a szakember által tartott tükör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!