Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elhagynátok a barátnőtöket ha valami egészségügyi problémája lenne ami miatt nem szexelhettek hónapokig?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 03:10
11/18 anonim válasza:
ehogy hagynám el, de azért a kezét a száját csak tudja használni? Akkor hagynám el ha nem beszélné meg velem hogy mi a gond, ha csak elutasítana, sőt akkor meg is csalnám hogy érezze a törődést..
13/18 anonim válasza:
Nem, olyankor a szex másodlagos.
14/18 anonim válasza:
Szülés után sem lehet szexelni hosszú hetekig, mégsem hagyják el tömegesen a kisgyerekes anyukákat.
15/18 anonim válasza:
Van keze, van szája úgyhogy nem lenne semmi gond. (Mondjuk az elgondolkodtató hogy ha megcserélnéd a nemeket a kérdésben mindjárt más, megbocsátóbb válaszok jönnének, nem az hogy "Pont a bajban otthagyni a másikat, gyönyörű")
16/18 anonim válasza:
Nem, nem erőltetném, de ha ez ok lenne a megcsalásra dobnám
18/18 anonim válasza:
4hós terhes voltam mikor a doki azt mondta, hogy stop. Szüles után még 3 hónapig nem csinálhattuk. Ez összesen 8hónap. Semmi, ismétlem semmi nem volt köztünk, sem így sem úgy. Nekem nem lehetett, párom meg nem szerette volna, ha én neki. Kibírtuk, együtt vagyunk, szeretjük egymást. Az első annál, jobb, intenzívebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!