Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerettek, szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerettek, szoktatok popót nyalni?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Az a pasi aki erre vàgyik, tudat alatt meleg. Előbb utóbb ugyis egy pasi fogja dugni.
2020. jún. 9. 15:12
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Szoktam! Semmi rossz érzés nincs bennem ezért, élvezem, hogy tetszik a partneremnek. Nagyon buta aki azt gondolja, hogy meleg az a férfi aki ezt szereti, de előttem ezt már egy értelmes válaszoló megírta.
2020. jún. 9. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem izgat, de ha kéri és igényli megteszem.
2020. jún. 9. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Le fognak pontozni :DD de engem nem taszít, ha élvezi a pasi, miért ne?
2020. jún. 9. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
9-es, de, ez is az én véleményem. Nekem nem fér bele egy hetero pasinál, viszont a melegeknél teljesen normális, SZERINTEM. Aki máshogy gondolja, az is oké, csak azzal én nem illenék össze, ennyi... Nem fogok tovább ezen rugózni, teljesen felesleges.
2020. jún. 9. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

Szerencsére nem a te szubjektumod határozza meg a világot.

2020. jún. 9. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére a tiéd sem... :) nem értem miért kellene mindenkinek mindenben egyetérteni...
2020. jún. 9. 22:13
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretem, de szoktam.
2020. jún. 9. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!