Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerettek, szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerettek, szoktatok popót nyalni?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 13:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Számomra kiábrándító, ha egy pasi arra izgul, ha a seggét nyalják. Ez akkor normális, ha meleg az illető.
2020. jún. 9. 13:59
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2020. jún. 9. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem érdekelnek anális dolgok sem oda sem pedig vissza. De árulja már el a kedves válaszoló, hogy ez mitől meleg dolog?
2020. jún. 9. 14:18
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2020. jún. 9. 14:20
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Egyeske a negatív szexuális kultúrával kinyilatkoztatott :D

Semmi köze a melegséghez, a végbélnyílás körül kb. annyi érző receptor van a fiúknál mint a zacsi felületén (lányoknál mint a nagyajkakban), tehát az izgatása - ha nem társul hozzá pszichés gát -, ugyan olyan kellemes, mint ezeké.

Meleg - homoszexuális - az, akit szexuálisan a saját neme vonz, nem a szex közben "művelt" cselekmény határozza meg. Elárulom, hogy nagyon sok hetero férfi szereti a strapon-t is, de csak nővel, mert a férfiak nem vonzzák őket ;)

2020. jún. 9. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Undorító ha egy pasinak a seggèt kell kènyeztetni a szememben nem fèrfi az ilyen.
2020. jún. 9. 14:32
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
"egyeske" vagyok, és szerintem lehet saját véleményem, nem? :) Attól, mert én így érzem, más még gondolhatja máshogy. A szex nem arról szól, hogy minden egyes embernek ugyanazt kell szeretni, és aki más, az már rossz. Meg kell találni azt a párt, akivel passzolunk minden téren. Szerencsére mi pont ugyanúgy állunk mindenhez a szexben párommal, pl neki is visszataszító, ha egy pasi a fenekét nyalatja, és egy pillanatig nem vágyik ilyenekre. Elmondaná, nincs tabu nálunk. Ha valakinek ez izgató, akkor csinálja nyugodtan, én csak a kérdésre válaszoltam. Számomra nem férfias, ez van. :)
2020. jún. 9. 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon kiábrándító és undorító ha egy pasi szőrös seggét kéne nyalogatnom. Hányinger keltő.
2020. jún. 9. 14:54
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
Egyeske: "Ez akkor normális, ha meleg az illető." - Ez nem szubjektív vélemény volt, hanem egy fogalomzavaros általánosítás :P
2020. jún. 9. 14:56
 10/18 anonim ***** válasza:
16%
#8: Én borotválom ;)
2020. jún. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!