Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mit szólnátok, ha megtudnátok a párotokról, hogy szexelt 100 évnél idősebb nővel?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 10:52
1/7 anonim válasza:
Azonnal el kéne mesélnie, hogy mégis hogy történt ez. Túl kíváncsi lennék.
Vicceskedve megkérdezném, hogy a 95 éves dédim túl fiatal-e hozzá.
2/7 anonim válasza:
El kellene mesélnie az tuti, hogy "hozta össze", de amúgy nem érdekelne, a múlt az a múlt része.
3/7 anonim válasza:
Új elem került fel a bakancslistámra. Köszönöm szépen, pedig már azt hittem a holland szexklubok meg Thaiföld óta semmi nem képes örömet okozni még bekokózva sem. Érdemes volt GYK-t olvasnom! Köszönöm még egyszer!
4/7 A kérdező kommentje:
#3:
lehet akár 3 különböző nemzetiségűvel BDSM édes 4-es :D ha fokozni akarod :D
mármint 100+-osokkal
2020. jún. 9. 11:45
5/7 anonim válasza:
Hamarabb lepődnék meg a 100+-os nénin mint hogy a párom szexelt vele. Minden részlet érdekelne :D
6/7 anonim válasza:
mai vilagban nem lepodnek meg, azon se ha megcsalna, mert mar az alap.
7/7 anonim válasza:
Nekem 76 évessel megtörtént, 39 voltam, nem meséltem el mivel akkor már nős voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!