Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek 142 cms lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor csak szexhiány miatt s ha nem akkor miért?2020. jún. 8. 20:21
11/27 anonim válasza:
147 cm vagyok és már több pasival szexeltem.
19/N
12/27 anonim válasza:
Igen, de a lány velem nem, mert én meg csak 170 cm vagyok.
15/27 anonim válasza:
A magassága ezt nem befolyásolná.
16/27 anonim válasza:
Egyik magas ismerősöm azt mondta,hogy azért szereti az alacsony lányokat,mert nem kell letérdelniük.
17/27 anonim válasza:
Egyik vágyam. A jó szexre egyébként mindig van igény szerintem, szóval nem is a szexhiány miatt hanem inkább azért mert valami miatt elképesztően izgatna egy alacsonyabb lány - 186cm vagyok.
18/27 anonim válasza:
Én szexeltem, sőt jártam is ilyen alacsony nővel. Bár en sem vagyok magas, 170 cm.
A TOP3 nőben van, akivel összesodort az élet...minden téren!
35/F
19/27 anonim válasza:
Ha lenne köztünk szimpátia és kémia akkor szexelnék. Ha jó lenne a szex akkor akár kapcsolatra is jöhetne. Én 185 cm vagyok.
20/27 anonim válasza:
Nagyon szeretnék. Jó lenne érezni a törékeny testét, és megszeretgetni. ;) :) Izgatóak szerintem az átlagosnál kisebb lányok. Nem a szexhiány miatt hanem a vágy miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!