Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szexelnétek tokofóbiás lánnyal vagy kizáró ok?
Figyelt kérdés
Tokofóbia = rettegés a terhességtől és szüléstől.2020. márc. 14. 19:20
1/14 anonim válasza:
Rendes védekezés mellett igen.
2/14 anonim válasza:
Miért ne szexelnék ilyen lánnyal?
Nyilván nem jönnék össze vele, én szeretnék gyereket, de szex mehet ha ő is akarja
4/14 anonim válasza:
Ha mar fobiad van, a fogamzasgatlo vagy hormonspiral alap.
5/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha le mer szopni.
6/14 A kérdező kommentje:
Hol írtam arról, hogy nem szoktam védekezni?
2020. márc. 14. 19:40
7/14 Noren1989 válasza:
Most hallom először ezen a néven nevezve.
Mennyire tér el egy normál nőtől aki tudatosan védekezik?
Márhogy koton húzására buzdít, stb?
8/14 anonim válasza:
Nekem is tokofóbiám van - ezrét használok óvszert :) Ha el tudja magát engedi, élvezi ja és ha tetszik a lány akkor igen.
9/14 anonim válasza:
Engem szeretnél. Sterilizáltattam magam. Velem elengedheted a fóbiàdat, mert esélytelen, hogy terhes legyél xd
30f
10/14 anonim válasza:
A lábfétises dolgok nem annyira veszélyesek, így igen, ha neki is ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!