Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki nem akar mindennap szexelni?
Nem rendelkezem túl nagy libidóval. Persze nő volnék.... Mi más.
Én még nem találkoztam olyan férfival aki nem akarja mindennap.
Ha van szex nekem kell egy kis feltöltődés, hogy újra akarjam (ez általában legalább 3-4 nap de változó van, hogy 1 - 2 hétig se kívánom) Ha mindennap csinálom egyszerűen unalmassá válik számomra.
Ez másnál nincs így? Hogy lehet élvezni mindennap a szexet? Oké ott a párod megkívánhatod, hisz én is megkívánom őt ha érzem, de számomra, hogy mindennap használjam őt az nem oké. Szeretném hinni azt, hogy nem csak a szex az ami mozgatja a kapcsolatot. Nekem ez olyannak tűnik, ha tudna a párom használni mindennap mint szexuális tárgy akkor lesz hosszútávon kapcsolatunk ha viszont nem, akkor szakítana. Konkrétan ilyen volt is. Tudtam, hogy ez neki probléma. Majd ki is derült, hogy megcsalt. Ez hosszú történet.
Most tényleg minden attól függ, hogy van e szex mindennap avagy nincs? Ez tényleg ennyire fontos?
Ez van, próbáltam változtatni rajta de nem ment, magamra erőltettem amit a másik akart de egyáltalán nem élveztem. Tudom vannak gondok velem, a szexre nem úgy tekintek mint más, számomra nem a legfontosabb. Élveztem is, van orgazmusom. Még se akarom mindennap. Más nőnél hogy van ez?
Férfiak ez nagy probléma ha nincs mindennap szex?
Úgy érzékelem, hogy ez általában a másiknak probléma :-/.
Bezzeg én mennyire örülnék egy pasinak aki minden nap akarja...
Ahogy egy bölcs öreg mondta egyszer a kisboltban: "Mindig az van, ami nincs." 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!