Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha elsőnek nem a kocsiban vagy szabadban akarom csinálni?
Mindketten a szüleinknél lakunk és nem tart ott a kapcsolat, hogy bemutassuk egymást.
Viszont már 1 hónapja ismerkedünk lassan szexre kerülhetne a sor (igen, előbb szeretném tudni, hogy szexuálisan passzolunk, minthogy bemutassam az anyámnak, amúgy egyelőre úgy tűnik, hogy minden másban passzolunk. vagy mutassam be, aztán ha mégse jó a szex, nem tudunk egymásra hangolódni, hogy hát ez ennyi volt anya, mégsem gondoltam vele komolyan?)
A kocsiban volt már petting, de mondtam, hogy örülnék, ha az első közös együttlétünk nem autóban lenne, vagy erdőben vagy mit tudom én... Azt mondta rá, hogy szerinte engedjem el a szorongásaimat, mivel már nem vagyunk fiatalok. Szerintetek is túl kellene ezen lépnem, vagy értelmes ragaszkodni egy meghittebb együttléthez?
(egyikünk sem szűz már, én 22L, ő 28F)
Ha téged ez zavar, akkor az az együttlét minőségére is rányomná a bélyegét, hiába erőszakolod meg magad, hogy oké, akkor jó lesz a kocsiban/bokor alján is. Aztán meg amiatt lesz rossz benyomásod.
Én is amondó vagyok, hogy egy éjszakára/délutánra vegyetek ki valami szobát, vagy menjetek el egy közös hétvégére valami olcsóbb szállásra, kirándulás/fürdőzés címén, és akkor ott el tudtok kicsit vonulni kettesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!