Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez perverzionak szamit?
Figyelt kérdés
A nok szerint jokepu vagyok es ennek tudataba nagyon megszerettem kenyeztetni nyelvel es kozbe nezni ahogy elvezi ahogy csinalom.:)
Ez perverzionak szamit?
2020. jún. 7. 21:25
2/20 A kérdező kommentje:
Azert ez igy nem teljesen igaz...
2020. jún. 7. 21:31
3/20 anonim válasza:
Szerinted a szex csak a sima reszelés? A szex egy gyűjtőfogalom, az orál is beletartozik oda-vissza. Azért ez nem egy extrém dolog.
4/20 A kérdező kommentje:
Mert valaszolsz ha nem erted a kerdest? Ment a voros...
2020. jún. 7. 21:39
5/20 anonim válasza:
Szex-ben valóban sokminden bele tartozik. Én is szeretem a párom orgazmusig nyalni-falni izgazni. Ebben semmi kivetni való nincs. Utána persze hagyom magam, hogy ő tegyen azt amit szeretne, ami a fantáziáját kiélje. :) Szóval ebben nincs semmi különleges. Természetes reakció.
6/20 anonim válasza:
Ki a túrót érdekli, hogy jóképű vagy-e?
Az érdekesebb lenne, ha pl. intelligens lennél, de ez a veszély téged nem fenyeget!
Fingod sincs a (jó) szexhez a kérdésed alapján!
7/20 anonim válasza:
Te nem érted a saját kérdésed, xd
Mi ebben a perverzió? Semmi
8/20 A kérdező kommentje:
Nalad szerintem joval tobb kozom van hozza, foleg, h jokepu vagyok:)
2020. jún. 7. 21:47
9/20 A kérdező kommentje:
Megerkeztek a fusztralt gyakiris parasztok:)
2020. jún. 7. 21:48
10/20 anonim válasza:
Talán ha megtanulnál írni, megérteném a kérdést. Azt tudtam belőle kihámozni hogy jóképűnek tartanak, és ez annyira jól esett az egódnak, hogy megszeretted a nyalást, ami közben nézed ahogy élvezi. Ebben mégis mi az extra? A barátom is nézi ahogy élvezem. Sőt, én is örömmel figyelem a reakcióit miközben szopom.
Légyszi adjál már még egy vöröset, imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!