Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez perverzionak szamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez perverzionak szamit?

Figyelt kérdés

A nok szerint jokepu vagyok es ennek tudataba nagyon megszerettem kenyeztetni nyelvel es kozbe nezni ahogy elvezi ahogy csinalom.:)

Ez perverzionak szamit?

2020. jún. 7. 21:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Ez alap.
2020. jún. 7. 21:29
 2/20 A kérdező kommentje:
Azert ez igy nem teljesen igaz...
2020. jún. 7. 21:31
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted a szex csak a sima reszelés? A szex egy gyűjtőfogalom, az orál is beletartozik oda-vissza. Azért ez nem egy extrém dolog.
2020. jún. 7. 21:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Mert valaszolsz ha nem erted a kerdest? Ment a voros...
2020. jún. 7. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Szex-ben valóban sokminden bele tartozik. Én is szeretem a párom orgazmusig nyalni-falni izgazni. Ebben semmi kivetni való nincs. Utána persze hagyom magam, hogy ő tegyen azt amit szeretne, ami a fantáziáját kiélje. :) Szóval ebben nincs semmi különleges. Természetes reakció.
2020. jún. 7. 21:41
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ki a túrót érdekli, hogy jóképű vagy-e?

Az érdekesebb lenne, ha pl. intelligens lennél, de ez a veszély téged nem fenyeget!

Fingod sincs a (jó) szexhez a kérdésed alapján!

2020. jún. 7. 21:45
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Te nem érted a saját kérdésed, xd

Mi ebben a perverzió? Semmi

2020. jún. 7. 21:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Nalad szerintem joval tobb kozom van hozza, foleg, h jokepu vagyok:)
2020. jún. 7. 21:47
 9/20 A kérdező kommentje:
Megerkeztek a fusztralt gyakiris parasztok:)
2020. jún. 7. 21:48
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Talán ha megtanulnál írni, megérteném a kérdést. Azt tudtam belőle kihámozni hogy jóképűnek tartanak, és ez annyira jól esett az egódnak, hogy megszeretted a nyalást, ami közben nézed ahogy élvezi. Ebben mégis mi az extra? A barátom is nézi ahogy élvezem. Sőt, én is örömmel figyelem a reakcióit miközben szopom.

Légyszi adjál már még egy vöröset, imádom!

2020. jún. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!