Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, első párkapcsolatom van. Már 3 éve együtt vagyunk és valószínűleg ez csak egyre több lesz, amiben reménykedek is.

Nagyon jól megvagyunk, másik kapcsolatra nem vágyok. De a kérdés motoszkál bennem néha, hogy milyen lehet mással szexelni, csókolózni. Ez normális? Más is van olyan, aki egy kapcsolatnál nem szerzett több tapasztalatot?

2020. jún. 7. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Szia, 25 /L vagyok, en is így voltam vele pár éve mint te. Sajnos nem maradtam egyútt az akkori párommal, de azóta már több férfival is együtt tudtam lenni és azt tudom mondani, megéri több férfi társaságát is keresni. Mostanában még a női test látvanya vagy egy édeshármas gondolata is foglalkoztat :P
2020. jún. 7. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem fogom lepontozni az előttem szólót, csak arra kérem őt, hogy ne buzdítson a szakításra, tudom, nem azt tette, de ha szereted a barátod ne hagyd el ilyen miatt hogy mással milyen lehet
2020. jún. 7. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon van az emberben egyfajta kíváncsiság, főleg ha még nem tapasztalt eleget. Ne aggódj, ha ilyeneken jár az agyad az még nem olyan nagy baj. Természetes ha néha meglódul a fantáziád.
2020. jún. 7. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ezt éreztem az első kapcsolatomban, de csak egy idő után, mikor már tudat alatt éreztem, hogy valami nem jó. Mármint a kapcsolatunkban. Ezért furcsa is volt nekem, hogy úgy érzem vele akarok maradni örökre, de egyszercsak már nem tudtam elkepzelni, hogy csak ő legyen az egyetlen egész életemben. Ezen rengeteget gondolkoztam anno, de csak később jöttem rá, hogy már ez is egy jel volt rá, amir tudat alatt én már tudtam, hogy nem a megfelelő emberrel vagyok.
2020. jún. 7. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanezt éreztem az első kapcsolatomban. Szakítottam is.
2020. jún. 7. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Első komolyabb kapcsolatomban vagyok még mindig.

Persze gondoltam rá. De nem akarnám kipròbálni. Biztos más lenne, de ezt ìgy is tudom.

Nyáron esküszünk, szóval mi meg is maradtunk végül

2020. jún. 7. 22:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor semmiről "nem maradok le", ha én már elsőnek megtaláltam az igazit?
2020. jún. 7. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!