Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van ez az átlagos mérettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez az átlagos mérettel?

Figyelt kérdés

Tudom, lerágott csont de azért valami nekem nem tiszta. Állítólag az átlagos péniszméret kb 14-15 centi, erekció közben. Egy ideje viszonylag sok lánnyal beszélgetek intimebb témákról is, szinte mindenki 15-16 körülire mondta azt a partnerét akinek a legkisebb(!) volt az eddigiek közül. Tehát volt 5 pasival, a legkisebbnek volt 16 centi. Szinte senkitől nem hallottam, hogy 10 centis mérettel rendelkező férfivel lett volna. És itt jön amin még inkább meglepődtem, hogy feltűnően sok volt nagy méretűvel. Korábban azt hittem ritka akinek 20 centi vagy annál nagyobb, ennek ellenére majdnem minden csaj akivel beszéltem volt már 20 vagy afölötti méretű férfivel.

Ami még érdekes, hogy majdnem mindenki azt mondta nem számít a méret, "csak tudja használni", ennek ellenére mikor jobban belementünk szinte mindenkinek a legnagyobb pénisszel volt a legjobb. Lehet, hogy a pasi önző volt, vagy épp bénázott, esetleg nem csinált semmi mást csak egy pózban egy ütemben "reszelt" de mégis vele volt a legjobb. Hallottam olyat akinek "nem számít" de azért áradozott róla, hogy a partnerének milyen nagy szerszáma van. Volt aki konkrétan kijelentette, hogy "17 fölött indul a jó".

Egyetlen csajtól hallottam eddig, hogy kisebb méretű sráccal is volt dolga (12-13 centi körül) de vele nem volt túl jó.

Szóval ami nekem furcsa, hogy kb. senkitől nem hallottam még, hogy átlagos péniszű pasival lett volna dolga. Majdnem mindenkinek átlag fölötti volt a legkisebb amivel eddig találkozott.

Ez mitől lehet? Nagyobb az átlag mint azt eddig gondoltuk vagy csak a hölgyek szemmértékével volt gond?

Azt már megszoktuk, hogy az interneten mindenki 25-nek hazudja a sajátját, de mi a helyzet a valósággal?

Nekem 14-16 körül van, izgalmi állapottól függ tehát kijelenthető hogy átlagos, maximum egy nagyon kicsit átlag feletti, ennek ellenére korábbi partnereim, már aki mesélt róla, leginkább nagyobb farkú pasikkal voltak együtt korábban. Ha volt előttem 6 pasija akkor 1-2-nek volt kisebb és 4-5-nek nagyobb, miközben ha az enyém egy átlag, akkor fele-fele lenne a reális arány.

2020. jún. 6. 18:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Én fogtam akkorát ami elveszett a kezemben és nem nagy a kezem. De ismerek mást is aki találkozott ilyennel :-)
2020. jún. 10. 14:42
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

#11 Teljesen igazad van. A 13-14 cm-es átlag egy hatalmas kamu. Ezt valóban csak a kisfarkú pasik miatt találták ki, hogy ne legyen súlyos kisebbrendűségi komplexusuk. Ha valaki folyton 17-18 centikkel találkozik az nem véletlen, ez az átlag. A WHO 20 éves adatai szerint a fehér férfiak 53%-ának 15.1-17.5 cm a pénisze, ami husz év alatt nőhetett is.

A cikk alsó felében vannak a WHO adatai [link]

2020. szept. 14. 19:45
 23/31 anonim ***** válasza:
63%
Az általad linkelt cikkben van hogy "14-14,9 cm hosszú – ide tartoznak a magyar férfiak is" szóval ez egy epic fail.
2020. szept. 14. 20:08
 24/31 anonim ***** válasza:
35%
#23 Nem számít mert az nem a WHO statisztikája.
2020. szept. 14. 20:19
 25/31 anonim ***** válasza:
94%

Lehet kisebb a valódi átlag! Csak a nők a nagyobb mérettel találkoznak csak. Egy nagyon egyszerű ok miatt: a nagyobb farkú fickók magabiztosabbak, ezáltal vonzóbbak. Még azokra is jobban buknak a nők akik már inkább bunkók mint magabiztosak. Tehát azért mondják a nők ezeket a számokat mert ezzel találkoznak. Kisebb 13-15 cm mérettel azért nem találkozik annyit mert azoknak a férfiaknak kevesebb az önbizalma, nehezebben ismerkedbek, vagy komolyabbat akarnak, vagyis pár nővel volt egész életêben. Egy nagyfarkú pedig több tucattal. Plusz az a több ezer átlag vagy kis méretű , aki pl ronda, félénk szegény buta stb stb, aki soha életében nem szexelt, nem kerül be a statisztikába hisz soha senki nem is látta a farkukat.

Tehát nem biztos hogy sokkal több nagyobb méret van, csak sűrűbb a felbukkanásuk, többet szexelnek ( amivel még magabiztosabbak lesznek )

tehát a nők többször látnak nagy méretet igy azt gondolják az az átlag, és tartják a valódi átlagot kicsinek ha véletlenül találkoznak vele.

2020. szept. 17. 11:41
 26/31 anonim ***** válasza:
74%

Nőként mondom hogy az átlag 13 és 15 között van, mivel ebbe a méretbe tartozott bele a legtöbb amivel eddig találkoztam 🤷‍♀️

És ez nem kicsi, hanem átlagos. Pont amekkorára egy átlagos hüvelynek szüksége van.

Attól hogy itt sok kamu nőtől halljátok hogy a 18-20 az átlag és az alatt szóba sem állna senkivel, még nem az az igazság. A gyk nem a való élet.

2020. szept. 17. 12:02
 27/31 anonim ***** válasza:
96%
#26 Le is mérted nekik?
2020. szept. 17. 13:09
 28/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2020. szept. 17. 13:17
 29/31 anonim ***** válasza:
94%
#25 Kapja be az összes lófarkú férfi.
2020. szept. 17. 14:57
 30/31 anonim ***** válasza:
76%

A rossz szemmérték és a pasik behazudott számai. Nyilván sok pasi elmondja a csajának a behazudott számot, ők meg elhiszik, mert nem vonalzóval mennek az ágyba.

Nekem teljesen becsületesen lemérve 15,5-16,5 közt van a hossz, de több csaj is meglepődött mekkora (igaz, az átlagnál vastagabb). Lehet hogy rólam is úgy mesélnek, hogy egy 18-19-es voltam...

2021. aug. 20. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!