Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez az átlagos mérettel?
Tudom, lerágott csont de azért valami nekem nem tiszta. Állítólag az átlagos péniszméret kb 14-15 centi, erekció közben. Egy ideje viszonylag sok lánnyal beszélgetek intimebb témákról is, szinte mindenki 15-16 körülire mondta azt a partnerét akinek a legkisebb(!) volt az eddigiek közül. Tehát volt 5 pasival, a legkisebbnek volt 16 centi. Szinte senkitől nem hallottam, hogy 10 centis mérettel rendelkező férfivel lett volna. És itt jön amin még inkább meglepődtem, hogy feltűnően sok volt nagy méretűvel. Korábban azt hittem ritka akinek 20 centi vagy annál nagyobb, ennek ellenére majdnem minden csaj akivel beszéltem volt már 20 vagy afölötti méretű férfivel.
Ami még érdekes, hogy majdnem mindenki azt mondta nem számít a méret, "csak tudja használni", ennek ellenére mikor jobban belementünk szinte mindenkinek a legnagyobb pénisszel volt a legjobb. Lehet, hogy a pasi önző volt, vagy épp bénázott, esetleg nem csinált semmi mást csak egy pózban egy ütemben "reszelt" de mégis vele volt a legjobb. Hallottam olyat akinek "nem számít" de azért áradozott róla, hogy a partnerének milyen nagy szerszáma van. Volt aki konkrétan kijelentette, hogy "17 fölött indul a jó".
Egyetlen csajtól hallottam eddig, hogy kisebb méretű sráccal is volt dolga (12-13 centi körül) de vele nem volt túl jó.
Szóval ami nekem furcsa, hogy kb. senkitől nem hallottam még, hogy átlagos péniszű pasival lett volna dolga. Majdnem mindenkinek átlag fölötti volt a legkisebb amivel eddig találkozott.
Ez mitől lehet? Nagyobb az átlag mint azt eddig gondoltuk vagy csak a hölgyek szemmértékével volt gond?
Azt már megszoktuk, hogy az interneten mindenki 25-nek hazudja a sajátját, de mi a helyzet a valósággal?
Nekem 14-16 körül van, izgalmi állapottól függ tehát kijelenthető hogy átlagos, maximum egy nagyon kicsit átlag feletti, ennek ellenére korábbi partnereim, már aki mesélt róla, leginkább nagyobb farkú pasikkal voltak együtt korábban. Ha volt előttem 6 pasija akkor 1-2-nek volt kisebb és 4-5-nek nagyobb, miközben ha az enyém egy átlag, akkor fele-fele lenne a reális arány.
Egy masik kerdesben le lettem csunyan pontozva meg kaptam a privat uzeneteket, hogy tag vagyok-e, amikor azt allitottam, hogy szerintem a 12cm-es penisz nem atlagos meretu.
Lehet, hogy csomo lanynak rossz a szemmerteke, de oszinten en is nagyatlagban 17-18centisekkel voltam meg egyszer 19 centissel es igen, legtobbszor en magam mertem le. De itt a gyk-n kb ezert is maglyahalal jar, meg ugy kepzelik, hogy szigoru tekintettel meregetem a centiket. Kozben meg nem, elo lehet azt ugy is adni, hogy szerelmes tekintettel nezel a ferfira, hogy "uristen, milyen nagy, vajon mekkora lehet? ", akkor kb o fogja elokapni magatol a vonalzot, ha a kozelben van, nyilvan ha jo, jatekos a szex akkor siman belefer. Vagy pl egy tartos kapcsolatban full alap dolog, hogy tisztaban legyunk a masik parametereivel, ez olyan, mintha en is titkolnam, hogy hany kilo vagyok vagy mi a melltarto meretem. Regebben azert akartam tudni, hogy mekkora, mert tudtam, hogy nekem ez az idealis meret es kivancsi voltam. Most meg ilyen "ontesztelo" tippelgetos jatek, hogy mennyire talalom el jol.
Annak ellenere, hogy akkor eddig talan szerencsem volt es nagyobb sracokkal hozott ossze a sors a mostani parom ilyen 15 korul lehet(mindig elfelejtjuk megmerni, de ha megtortent akkor updatelek, hogy mennyire tippeltem jol :D) es igen, erzem, hogy egy 2-3 centi meg siman mehetne ra, de igy is jo es nem panaszkodom. Viszont 2x volt dolgom kisebb meretu sraccal, kb 12 cm lehetett, naluk azert nem mertem le, mert az elso szexnel tobb nem is lett, őszintén nekem keves volt. A kozeli baratnoim, akik nem dicsekednenek is hasonloakat mondtak.
En igy az atlagot ilyen 15-16 cmre saccolnam, de semmikeppen sem 12-13 cmre, mint a masik kerdesben. Oke, ertem en, hogy figyelni kell a sracok egojara, ezert is irjuk le, hogy minden lanynak mas a jo, van, akinek a nagy, van akinek a kicsi, de azt mar tulzasnak tartom, hogy a 13 centisre is azt mondjuk, hogy atlagos,es akinek nem eleg az egy tag r$&anc, hogy a kismeretuek jol erezzek magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!