Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki vonzónak tud látni egy 108kg nőt ?
Addigis Molett voltam de a karantén plusz a betegség betett ..
25N.
28#
Engem speciel csontkollekciónak,csontakétának neveztek.Ennek ellenére nem sértődtem be,pichogtam,hanem elkezdtem edzeni.
Mostanság elterjed polkorrektség,hogy nehogy nevén merjük nevezni a dolgokat,hanem áltatni kell a másikat,meg símogatni a buksiját,mert majd attól megváltozik minden.És ez pontosan jól látható az itteni pontozásokon is.
Akinek nem tetszik ,és megjegyzi,hogy fogyni kéne,az 0pont.Aki meg hízeleg,és együttérző,vígasztaló szavakat hajtogat,az 100pont.
A kérdezőt arra predesztinálva,hogy másokkal van gond,mert ilyen érzéketlen tuskok.
Csakhogy a kérdező valós helyzetén ez nem segít,sőt ellene van.
Így,ha valaki azt mondja,hogy ne haragudj,de úgy festesz ,mint egy bálna-sokkal inkább hasznos,mintha azt hazudod neki,hogy husis,vagy netalán "van mit fogni rajta",molett,telt stb.
Mintha annak idején az mondták volna nekem,hogy "karcsú".Pedig nem,nem az voltam!!Hanem csont,bőr!!
Ezek csúpán szépítéseí,elkendőzései a valós problémának,ami jó a fülnek,és hajlamos vagy elhinni!!
Majd erre is jön a 0pont.
Mert az megoldás.
Kedves kérdező! Nekem eléggé bejön. ;) Imádom a teltebb nőket, volt már 150kg-s barátnőm is. De nem a súly maga, hanem a nőiesség számít. :) Ha gondolod, írj privit.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!