Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki vonzónak tud látni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki vonzónak tud látni egy 108kg nőt ?

Figyelt kérdés

Addigis Molett voltam de a karantén plusz a betegség betett ..

25N.

2020. jún. 6. 13:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik
2020. jún. 6. 16:48
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

😱Ez durva!

Ne hari,de én 75 kiló vagyok,vicces lenne.

Nem.

Keress inkább olyan helyeken ahol,kimondottan 100+ pasik vannak.

2020. jún. 6. 16:56
 23/39 A kérdező kommentje:

22es

Pedig általában a vékony pasik próbálkoznak,én sem értem miért.

2020. jún. 6. 16:58
 24/39 anonim válasza:
75%
Molett nő vagyok, 176cm és 85kg. Mikor elkezdtem fogyókúrázni 110kg voltam. Most is mindenki kövér disznónak nevez, szóval abszolút "megéri" küzdeni ellene. Fogadd el magad vagy csak és kizárólag az egészséged miatt kezdj el változtatni. Ezek a 12 éves japán kisfiúkra gerjednek és direkt hasonló alkatú lányokat keresnek, akik kitömik magukat szilikonnal, hogy oldalt fordulva ne lehessen átnyesni velük a matracot. Annak van normális szerelmi élete, aki biszexuálisnak születik, mert hamar megunja a felszínes "mindent elvárok" pasikat és keres egy igazi társat.
2020. jún. 6. 22:46
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem előző barátnőm 101-99kg között mozgott és nem a súlya miatt mentünk szét, hanem mert utólag derült ki, hogy van egy olyan modora, amin nem volt hajlandó változtatni...
2020. jún. 6. 22:54
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Majd te megmondod,hogy mások kire gerjedjenek,és milyen izlésük legyen!

És,ha azt nem akarja,ami a te izlésed,akkor ő mindent elvár.

Mi köze a szilikonnak ehhez a történethez?Ha valakinek nem kell egy 108kilós bálna,akkor az biztos,hogy annak a szilikonos kell.

Hát nem nagyon értem ezt a logikai eszmefuttatást,de nem is nagyon akarom.(persze csak,ha megengeded,ugye)

Sztem,te nem kövér disznó vagy,hanem egy hisztis p..a!

2020. jún. 6. 22:57
 27/39 anonim ***** válasza:

Csak annyit tudok mindani, hogy egészségedre. xD

2020. jún. 6. 22:59
 28/39 anonim válasza:
#26 A baj ott kezdődik, hogy bálnának nevezel egy nőt, aki ráadásul betegséggel küzd. Szép regék szólnak az arany középútról, de végül mindenki egy 40 kilós nádszál leányzó mellett végzi. Őket még irigységből sem bántanám, csak a képmutató pasikat, akik megetetik velünk a "van mit fogni" dumát miközben eszük ágában sincs bármit is fogni (csonton kívül).
2020. jún. 6. 23:10
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
dagadt g ci
2020. jún. 6. 23:39
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
29 vagyok engem is igy hivnak..
2020. jún. 6. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!