Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és Nők! Mitől kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Nők! Mitől kellene titeket megvédeni egy szexi izmos férfinak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olvastam már nézetet, hogy egy erős izmos férfi ő megtud védeni titeket. Ugye régen amikor vadásztak a kardfogó tigrisre ott persze, hogy a férfi védte meg a nőt. Na de a 21. században mitől? Nincs elég pénze a nőnek és az erős férfi majd az erejéből csinál neki milliókat? Vagy a babát ruháztatja ebből? Én a saját környezetemből sose hallottam olyat, hogy nőt megtámadtak az utcán és nem a nő provokálta ki. De ha még egy komoly harc kerekedne az utcán oda nem lenne elég egy erős izmos férfi aki megvédi a nőt, ha 5 cigány ki akarja őket rabolni. Szerintem ma ez a védje meg a nőt ez érvénytelen lett.
2020. jún. 5. 09:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező,hogy lehetsz ennyire értetlenkedő?

Fogd már fel,hogy egy szép test,az vonzó.

Akár női,vagy férfi.Esztétikus,szimetrikus,kidolgozott.

Ami szép,az meg kívánatos.Az emberi természet ilyen.

A szomszéd fűje zöldebb,élénkebb,sűrűbb.

Te se a szottyadt almát veszed a piacon,hanem a kívánatosabbat nem?

Ez a megvédi,nemvédi is ilyesmi.A nő biztonságérzete nagyobb,ha egy jókiállású ,határozott férfival van,és nem egy hordó gurul mellette,vagy egy giliszta siklik vele.

Amiröl te beszélsz,az az,hogy mindig van erősebb..hát ja.Többen vannak,kés van nálla.Akkor pisztoly kell.Ja ha az van,akkor gépkarabély kell..stb..

Ilyen alapon

azért nem kell lánctalpassal közlekedned,mert azt hallottad,hogy meg kell védeni a nőket.

Nem kell itt filozófálgatni.

2020. jún. 5. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

10-es, részvétem az alacsony intelligenciahányadosod miatt (ugye intelligens ember nem általánosít, és egyébként is a magadfajta nőgyűlölők nem a legélesebb kések a fiókban) az üres pénztárcád miatt, és az örökre rád száradó szüzességed miatt.

(Mellesleg sokkal többet keresek mint a melós párom, de ez nem szempont a kapcsolatunkban.)

2020. jún. 5. 10:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
"Hiába írod, hogy megvédenél egy nőt 5 embertől hidd el, hogy hatalmas verést kapnál nem megvédenéd a lányt." Az ilyeneknél lecsapsz egyet és a többi már fut is el :D Ha meg valaki képzett harcművész, röhögve elver 5 átlagos embert.
2020. jún. 5. 10:34
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az érzés számít. Nehéz elmagyarázni, de egy határozott, magabiztos, nyugodt férfi mellett biztonságban érzem magam. Ez érzelmi biztonság. Úgy érzem támaszkodhatok rá, megbízhatok benne.

Egy jó izomzattal rendelkező, erős férfi mellett is biztonságban érzem magam. Ez fizikai biztonság.

A kettő együtt pedig olyan nyugalommal tölt el, hogy el sem hinnéd. Nem kell semmitől megvédeni a nőt, de ez az ösztöneinkben van attól még.

Szeretek felnézni a férfire, nem feltétlenül magasságra. Ha egy ilyen ember van mellettem, az inspirál, és igazán elővehetem a nőies oldalamat. Sokan kérdezik hol vannak az igazi nők? Nos, nehéz elővenni a nőies részedet egy férfi nélkül. Szimplán azért, mert nem biztonságos. A nőies nő sérülékeny, fizikai és érzelmi értelemben is. Egy férfi mellett merek nő lenni, jobban, mint a hétköznapi életben, ahol nyilván nekem kell megoldani a problémáim, és magamra vagyok utalva.

Nem tudom érthető-e amit zagyválok, remélem átjön.

2020. jún. 5. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

11#vagyok!

A 14#es Nagyon érthetően,tökéletesen elmondta,hogy mi a lényeg.

Ettől jobban nem lehet elmagyarázni,hogy megértsd.

2020. jún. 5. 11:05
 16/19 A kérdező kommentje:
ma 09:57 Leírtam, hogy én magam is gyúrok amúgy 5+ éve. A nő provokálja kit pedig arra írtam, hogy akit ismerek ő kiprovokálta egyszer, hogy a pasi behúzzon neki, viszont az ő pasija nem volt ott, hogy megvédje.
2020. jún. 5. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Igen... gyakran provokàljuk,hogy üssenek meg.

Hogy lehet valaki ennyire buta. A 'gyúrás' szó pedig szánalmas

2020. jún. 5. 15:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem mindenkiről beszélek hanem én konkrétan 1 setről hallottam ahol tényleg maga a nő provokálta ki. Szerintem nem szánalmas a gyúrás szó nem mindegy, hogy ki minek hívja ha egyszer ugyanazt jelenti?
2020. jún. 5. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt is tudni kell, hogy lehetett 100 kiló színizom az ősférfi (azért az is ritka lehetett), de ha jött a kétszáz kilós tigris, akkor abból az emberből is vacsora lett. Senki nem gondolja komolyan, hogy egy kardfogú tigrissel (oroszlánnal, medvével, gorillával stb...) bármit bármit tud kezdeni egy védekező ember. Állatokat meg úgy ejtettek el, hogy volt eszköz és hajtották őket hosszú ideig. Ehhez inkább "sportos" fizikum kellett, nem kigyúrt. A kigyúrt, nagy ember talán könnyebben megver egy gyengébbet, de ennyi.
2020. júl. 10. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!