Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és Nők! Mitől kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és Nők! Mitől kellene titeket megvédeni egy szexi izmos férfinak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olvastam már nézetet, hogy egy erős izmos férfi ő megtud védeni titeket. Ugye régen amikor vadásztak a kardfogó tigrisre ott persze, hogy a férfi védte meg a nőt. Na de a 21. században mitől? Nincs elég pénze a nőnek és az erős férfi majd az erejéből csinál neki milliókat? Vagy a babát ruháztatja ebből? Én a saját környezetemből sose hallottam olyat, hogy nőt megtámadtak az utcán és nem a nő provokálta ki. De ha még egy komoly harc kerekedne az utcán oda nem lenne elég egy erős izmos férfi aki megvédi a nőt, ha 5 cigány ki akarja őket rabolni. Szerintem ma ez a védje meg a nőt ez érvénytelen lett.
2020. jún. 5. 09:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező! Férfiként mondom hogy jobban beindítja egy izmos férfi a nőket, mint egy gilisztás.

Amúgy miért ne lenne elég 1 erős férfi 5 ember ellen??

Ha jártas harcművészetben akkor naná hogy elég..

F

2020. jún. 5. 09:39
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Tehát veréb vagy.
2020. jún. 5. 09:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Én?

2020. jún. 5. 09:40
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem
2020. jún. 5. 09:46
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Ezek ösztönök, nem kell szó szerint venni. Vannak dolgok amik belénk vannak kódolva, mint pl belétek hogy ösztönösen vonz a szélesebb csípő, nagyobb popsi. Mert az őseinknek fontos volt az utódnemzés céljából. Ha valaki egyáltalán nem is akar gyereket, akkor sem tudja levetkőzni emberi mivoltát, akkor is belé vannak kódolva ösztönök.

Mellesleg engem már késsel is követtek (éjjel volt, jött utánam hazáig, ott volt a kés a kezében és közben sírt) és autóval is kergettek.

Ezek mondjuk csak a legdurvább eseteim, de ezen kívül volt elég sok kevésbé durva de azért veszélyes helyzet.

Szóval azért van amikor jól jönne ha valaki megvédene.

2020. jún. 5. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Azon a véleményen vagyok, hogy egy férfi NE legyen 50-60 kilós, de nem kell kigyúrtnak sem lennie, elég ha jó húsban van és nem gyáva. Megvédeni egy zsaru sem tud, hiába a kiképzés meg a fegyver, hatalom, stb, ha a támadók elvetemültek. Csak ne egy férfiatlan egyed közelítsen meg, ennyi az elvárása a legtöbb nőnek, csak ugyebár azzal indokolják ezt, hogy ''meg kell védenie.'' Igazából csak arra vágyunk, hogy ne egy félős kis nyuszival jöjjünk össze. Ennyi. 18L
2020. jún. 5. 09:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Első én magam is gyúrok, izmos is vagyok (magamhoz képest) de a beindítás az jó szexhez vezet nem megvédéshez. Nem értem, hogy mitől lehetne megvédeni a nőket, mert ha tényleg nagy a baj oda kevés az izmos férfi. Hiába írod, hogy megvédenél egy nőt 5 embertől hidd el, hogy hatalmas verést kapnál nem megvédenéd a lányt. Illetve akiről írtál.
2020. jún. 5. 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

Engem elég sokat zaklatnak az utcàn. Beszólnak, utànam nyúlnak, fütyülnek, "megb*sznàlak" és tàrsai

Nekem jól esik, ha a párom ott van ilyenkor, biztonságban érzem magam.

Egyèbként meg kérdező: egy f*szkalap vagy màr bocs. Mi az, hogy mindig a nő provokálja ki? Olvass már kicsit híreket, heti szinten öli meg a volt/jelnlegi élettársát valami retardàlt pasi. Most pont a babát hagyta az anyja vérében. Oké, hogy te gyenge fizikumú vagy, de ezt ne a nőkre hàrítsd.

2020. jún. 5. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Ezt nem kell teljesen komolyan gondolni. Én ilyenkor arra gondolok hogy ne legyen gyáva, legyen talpraesett, bátor.

Engem életem során párszor már megtámadtak és nem én provokáltam ki egyszer sem..

10/19 anonim ***** válasza:
0%

Jól látod. Ma már a partnerválasztás nem a dominancia alapján történik, hanem az ANYAGI LÉTBIZTONSÁG alapján. Nem az erő, nem a szexuális kisugárzás, vagy az ivarképesség számít, hanem az, hogy kőgazdag legyen a manus és a pitsának ne kelljen elmenni dolgozni, mert az oan megalázó! Fajfenntartás? Áh! A nők gyűlölik a szexet. Max akkor fajfenntartanak, ha a gazdag pasira valaki más is kivetette a hálóját. Azt hiszik ezzel meg lehet fogni a kis pénzeszsákot. Amúgy meg minél "vastagabb" az egyed, annál nagyobb az ingerküszöb. Van olyan vagyon aminél a nő elnézi a szerető tartást, meg akár azt is, hogy minden nap hülyére verjék, csak a PÉNZ ... az meglegyen, mega Luxus, meg a Facéra lehessen feltölteni a nyaralós képeket (ezeket szakítás után tömkelegével láthatod a Tinderen, a pénzeszsákot kereső leharcolt golddiggereknél - ezzel jelzik, hogy ez a színvonal ami a minimum level).

Hogy kirabolják, megverik? Háááá! Manapság ezek a legnépszerűbb posztok a neten. Le van sz@rva, hogy elvitték a tárcáját a benne 240.000 Złotyval, ha a számláján meg ott van a nyolc-kilenc számjegyű összeg. A szétvert fejem posztolásával meg akkora nézettséget generálok, hogy a YT is megnyitja a pénzcsapot.

Egy jó 20-30 év múlva megnézem ezeket a leharcolt golddiggereket, mikor egyedül ücsörögnek majd otthon férj, pasi, gyerek nélkül, minimál nyögdíjon (mert ezek életükben nem dolgoznak egy percet sem - alapból lenézik nem csak a munkát, de magát a dolgozó embereket is).

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!