Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket mi izgat a neten keresztül törtenő szexben, masztiban mas lanyokkal?
Figyelt kérdés
Hogyan erdemes felkelteni az érdeklődéseteket? Mit kell ahhoz tenni hogy felizguljatok? Próbáltam már párszor de elég ügyetlennek érzem magam benne :D 25/L2020. jún. 4. 21:10
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, még nem próbáltam, azt sem tudom, hogy kell.
2/4 anonim válasza:
Arc nélkül hagyhatjuk hogy szárnyaljon a képzeletünk, egy kicsi túlzás belefér az egészbe amitől nagyon izgalmas lesz. Akkor ügyetlen valaki benne, ha nagyon hiteltelen dolgokat ír. Különben egyszerűen leírom, mit tennék a másikkal, ő válaszol, leírja hogyan reagálni, mit tenne velem és élvezkedünk a gondolatra, hogy ez megtörténik.
3/4 anonim válasza:
Mit kell csinálnod? Semmit... elég ha tudják hogy nő vagy és máris kuncsofogni fognak jónéhányan képekért, meg pucér képekért amire kiverhetik. Ha ezt rádobod még kamerával is bőven elég ha megmutatod amid van, már polírozzák is rá a brét ezerrel akik erre vágynak.
4/4 mikeXxX válasza:
Az ég világon semmi sem! Élőben szexelek nem nyomorult neten szerencsétlenkedek. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!