Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imadok kukkolni ez szerintetek baj? 25/L
Figyelt kérdés
Egy evvel ezelott lezdodott kb az egesz... Seta kozben lattam egy parkban szexelő párt és nem tagadom neztem őket egy darabig... este volt szerintem nem vettek észre, de volt az egészben valami izgalom... azóta szandékosan törekszem az ilyen kalandokra. Kaptam mar ismerősöktől képet ahogy szexelnek a párjukkal es ez is beindít.. ez valami fétis? A szexuális eletemmel egyébkent semmi gond, van párom es tök jól elvagyunk2020. jún. 4. 17:52
11/15 anonim válasza:
Szia, mi szívesen vesszük, ha néznek minket a párommal szex közben. Otthon, vagy akár egy parkban :)
13/15 anonim válasza:
Én magam is szeretek kukkolni. Én egy bottal bicegő férfi vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy így csak nézhetem... De számomra ez ugyanolyan izgalmas…
Szívesen beszélgetnék veled kérdező! Név nélkül, mintha most is kukkolnálak. Tudod, hogy ott vagyok, de bárhol lehetek. És sosem fogod megtudni ki vagyok…
14/15 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező. Csak én azt is szeretném, ha engem lesnének meg intim helyzetben. A párom viszont ezt nem szeretné. Férfi vagyok, heteroszexuális.
15/15 anonim válasza:
A párod tud a "perverziód"-ról?
Amúgy szerintem nincs vele semmi baj, természetes emberi kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!