Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért nem keres?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem keres?

Figyelt kérdés

32 éves férfi. Múlthét pénteken volt az utolsó randink, sokat csókolóztunk, ölelgetett, elmondta, hogy szeret velem lenni, és úgy elvinne már moziba, vagy bárhová, ha lehetne, elég korlátozottak a randizási lehetőségek mostanában ugyebár. Búcsúzáskor megbeszéltünk másnapra is egy randit. Szombaton írt is napközben, hogy vagyok, mi újság, mit csinálok, majd pár órával később lemondta a találkozót, fáradtságra hivatkozva. Ma csütörtök van, és azóta nem ír, nem keres, pedig előtte minden nap, maximum egy napos kihagyásokkal beszéltünk. Úgy gondolom, nem nekem kellene keresnem ezután, kerestem már jó néhányszor én is, meg amúgy sem érzem egyáltalán a késztetést, hogy keressem. Szerintetek mi történhetett kevesebb, mint 24 óra alatt? Nincs ezzel baj, nem fog a földhöz vágni, de szeretem az egyenességet, és csupán érdekel, mi van ilyenkor. Köszi! :)

25N

2020. jún. 4. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Valamitől megijedt vagy megfenyegette otthon a párja, mert észrevette a titkos találkát stb.
2020. jún. 4. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Manapság ez megy. A nők is gyakran csak eltűnnek indok nélkül.
2020. jún. 4. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy kapcsolatban van vagy talált egy jobb partit.
2020. jún. 4. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Ezt én is eljátszottam már. Én 5 napig nem kaptam választ, 5. napon mondtam kalap-kabát! Először csak talalkozgattunk, később maga mondta, hogy párkapcsolatot szeretne, én vártam el semmit, tehát engem sem vágott földhöz, ugyanakkor gerinctelenség nem őszintének lenni. Nem szeretem.

Utólag (hónapokkal később) derült ki, hogy nyilván az eltűnésnek volt oka. Pl egy velem párhuzamosan tartott barátnő, ill. azon kívül egy két csaj erre arra, akiket húzogathat.

Na, de hát ez csak egy magyarázat. Rengeteg más oka is lehet.

22/N

2020. jún. 4. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudjuk, nem vagyunk gondolat olvasók, de pár tipp:

- több vasat tart a tűzben (ez biz' a neten általános), találkozott mással is az jobban bejött neki (lehet már javában dugnak);

- otthon bebukott v. fél attól hogy bebukik;

- nem jöttél be neki, de attól még megdugott volna, de végül úgy döntött nem randizgat, mert máshol könnyebben megtalálja a szexet;

- vulkánkitörés, a szomszéd aranyhalát kellett állatorvoshoz vinni és nagyon aggódott érte vagy valami más hihetetlen esemény történt, ha felbukkan akkor úgyis elő fog jönni valami hasonlóval.

Meg még tucatnyi változat elképzelhető. Akár így, akár úgy tojjál rá, van még lehetőséged, minek futnál olyan után, aki nem foglalkozik veled?

2020. jún. 4. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szereted az egyenességet, de gyakorin kéred ki mások véleményét, az helyett hogy megbeszélnéd a másik féllel.
2020. jún. 4. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár lehetőség:

- Ha vagányabb típus, akkor arra számol, hogy te nem tudod megállni, hogy ne keresd. Utána pedig már csak laza csajnak kezelne. Ha szóvá tennéd, hogy miért nem becsül eléggé, akkor meg még mondaná is, hogy te akaszkodtál rá.

- Ha meg rendesebb, akkor simán lehet, hogy lecsapott rá a baráti társaságából egy olyan csaj akiért oda van (elég ha kicsit volt hozzá kedves).

- Van csaja, ő küldte az üzenetet is, utána törölt...

2020. jún. 4. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy sem érzem egyáltalán a késztetést, hogy keressem."

Talán ő is így gondolja.

2020. jún. 4. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!